Art Déco

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Art Déco

Termes equivalents

Art Déco

Termes associats

Art Déco

93 Descripció arxivística results for Art Déco

93 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Armari amb llibreria

 • ES MDB 3-404-03-01-03-01-01-BAD-U0933
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'un armari amb llibreria estil Art Déco. Decoració amb una escena amb animals en el cos central. Vista frontal.

Armari Art Déco amb vitrina

 • ES MDB 3-404-03-01-03-01-01-BAD-U0958
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'un armari amb vitrina estil Art Déco pel Sr. Maragall. Consta la inscripció mig esborrada i de lectura dubtosa: "Moble auxiliar nº 1 Sr. Maragall". Vista frontal. En el revers segell en tinta blava "A. Badrinas Mobles Barcelona".

Dibuix de motiu decoratiu per a objecte de vidre amb la representació de diversos animal de bosc (senglar, cérvol, esquirol, ocell) envoltats de branques amb fulles

Dibuix de motiu decoratiu per a objecte de vidre amb la representació de diversos animals de bosc (senglar, cèrvol, esquirol, ocell) envoltats de branques ix sr. fulles. Pv nv part posterior aparèix escrit a llapis ibuix), llapis (1 imatge) nom : fulles

Dibuix de vidre a l'àcid per a rètol del Casal d'Esquerra Republicana de Catalunya de Catalunya França Xica

Dibuix de vidre a l'àcid amb la inscripció Casal d'Esquerra Republicana de Catalunya França Xica, de l'arquitecte L. Déu. Hi ha dibuixats el rètol i els aparadors i en la part posterior un croquis de la planta. En la part superior diverses anotacions numèriques, Arq. L. Déu, Escala 1:10.

Dibuix de vitrall per a claraboia

Dibuix de vitrall per a claraboia geomètrica, de línies el·líptiques i en forma de fulla que s'entrellacen, tonalitats gris, negra i blanc, propi de l'art decò.

Dibuix de vitrall per a claraboia amb al·legoria a la caça, la pesca, la indústria i l'agricultura

Dibuix de vitrall per a claraboia. Dins d'una forma rectangular amb els extrems superior i inferior amb arc carpanell i trobem una forma d'ull de peix amb dos triangles afegits als extrems. Dins d'aquest ull de peix trobem dues al·legories una en la part superior i l'altra en la inferior. La de la banda superior és la de la caça, amb un home amb escopeta envoltat d'ocells i amb un gos, en l'altre extrem oposat hi ha la de la pesca, amb un pescador amb les xarxes plenes de peixos. En la part central de l'ull de peix un rectangle amb les inicials SIC. En els altres dos triangles laterals en un hi ha representat un gerro exuberant de fruites en referència a l'agricultura i en l'altra un compàs i una roda dentada en referència a la indústria. Per les representacions sembla que la ubicació ha de ser un edifici institucional. Al marge inferior dret E 1 x 10

Dibuix de vitrall per a claraboia amb la representació en el centre de la lluna i el sol i al seu voltant els signes del zodíac, per al Sr. Miguel Curbelo Espino.

Dibuix de vitrall per a claraboia amb la representació en el centre de la lluna i el sol i al seu voltant els signes del zodíac, per al Sr. Miguel Curbelo Espino. Sembla que aquet és el projecte que finalment va ser escollit. Al voltant té a llapis les mesures 263 / 489

Dibuix de vitrall per a finestra amb àngel

Dibuix de vitrall per a finestra acabada amb llanceta amb la representació d'un àngel de cos sencer amb grans ales, amb les mans juntes al pit amb actitud de pregar dins d'una estructura arquitectònica amb una filactèria als peus. El dibuix és d'estètica bizantinitzant. En la part inferior dreta a llapis: Escala 1:10

Dibuix de vitrall per a finestra amb àngel

Dibuix de vitrall per a finestra acabada amb llanceta amb la representació d'un àngel de cos sencer amb grans ales, amb les mans juntes al pit amb actitud de pregar dins d'una bordura que es creua en la part superior de l'arc amb motiu floral en el seu interior. El dibuix és d'estètica bizantinitzant. En la part inferior dreta a llapis: Escala 1:10

Dibuix de vitrall per a finestra amb copa decorativa i motius vegetals

Dibuix de vitrall per a finestra, sol està dibuixat i policromada la banda dreta del projecte. Es veu mitja copa decorativa de color vermell de la que sorgeixen diverses tiges verdes, camper blau i groc geometritzat, al voltant una bordura en ziga-zaga. Hi ha diverses anotacions tècniques al voltant. En el lateral esquerra, hi ha escrit a llapis: ROCA, Escala-1:2

Dibuix de vitrall per a finestra amb el signe del zodíac de sagitari

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular apaïsada en la part central es troba la representació del signe del zodíac de sagitari dins d'un marc. Al voltant la representació dels vidres del camper tenen formes geomètriques hi van dibuixats amb les diferents textures que han de tenir. Sembla el projecte d'un vitrall emplomat però la part figurativa que tingui que ser executada amb la tècnica de l'àcid.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la imatge de sant Jordi

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de l'escena de sant Jordi a cavall lluitant amb el drac, en que li clava la llança a la bèstia. Al camper hi ha representat un paisatge i edificis. Al voltant de l'escena, una bordura de fulles d'acant i, als peus, l'escut de Catalunya dintre d'una forma romboïdal. Anotació a llapis a la part superior esquerra: "S. Oller" i als laterals diverses anotacions numèriques amb les mesures.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de figures femenines en un jardí

Dibuix de vitrall d'una finestra, en la part central dins d'un oval hi ha representat un jardí en un primer terme dues figures femenines, amb vestuari anys 20. Una d'elles subjecta entre les seves mans un panera amb flors que ofereix a una escultura en forma d'àngel, possiblement Cupido, que es troba en una peanya enmig del jardí, d'esquena a les noies. Es podria interpretar com que les noies li fan una ofrena al déu de l'amor per què aquest se'ls hi ha girat d'esquena. Tota l'escena està emmarcada per unes ampla bordura amb formes vegetals (fulles), en les cantonades i en les parts centrals unes formes quadrangulars contenent unes garlandes amb llaços. Escala 1:10 a la part inferior dreta. En la part superior unes inscripcions a llapis semblen marcar les mesures del vitrall 350 x 250 (està tallat i no es llegeix correctament).

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de Leda i el cigne

Dibuix de vitrall on es representa la escena mitològica del rei Zeus convertit en cigne visita a Leda amb intenció de seduir-la quan caminava pel riu Eurotas. En aquest cas l'escena està modernitzada, la figura de Leda és una noia nua amb els cabells curts, a la moda dels anys 30, i no passeja per un riu sinó que es banya en un estany d'un jardí amb elements arquitectònics. El dibuix de vitrall central està envoltat per una bordura de motius seriats (palmes). En la part inferior centre hi ha escrit a llapis la lletra B (segurament hi havia diverses propostes de projectes).

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de noi subjectant un lleopard

Dibuix de vitrall per a finestra la part superior acabada amb un arc carpanell. Hi ha dibuixat en primer terme un noi, que per com va abillat sembla de la Índia, que subjecta amb una mà un lleopard que està en actitud d'atacar, amb les potes de davant aixecades. Al camper hi ha una vegetació de plantes de grans fulles. A mà dreta hi ha un inacabat projecte del motiu de la bordura que ha d'emmarcar el conjunt. En el centre una columna ricament treballada i al camper fulles de palma. És un dibuix de vitrall que s'inscriu dintre de l'estètica art decò. En el lateral dret hi ha diverses anotacions numèriques que fan referència a les mides que ha de tenir el vitrall.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de sant Jordi amb la princesa Sahabra

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular, amb la representació del cavaller sant Jordi, clavant-li la llança al drac mort als peus. Enfront, la princesa Sahabra de genolls pregant agraïda per haver-la salvat. En la part superior es llegeix la llegenda "sant Jordi, Patró de Catalunya", acompanyada pel dibuix de la Cimera Reial. Al voltant, una bordura de fulles de palma en ziga-zaga amb pinyes. Aquest projecte es basa en el que va dissenyar el pintor J. Triadó per a la V Exposició d'Art de Barcelona. En el revers consta l'anotació "S Oller", segurament el nom del client.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació d'una deessa

Dibuix de vitrall per a finestra de coronament semicircular dividia en tres obertures en la part inferior i lluneta en la part superior. En l'obertura central hi ha dibuix d’una deessa dins d'una fornícula de línies clàssiques, la resta del conjunt va decorat amb formes geomètriques semicirculars de clar estil art decò, contrasta la de la figura amb la modernitat de les formes geomètriques (possiblement flors de lotus, motiu d'influència egípcia molt comú en l'art decò).

Dibuix de vitrall per a finestra amb paons

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular amb dos batents on es troba representats de manera seriada paons capiculats. El dibuix de vitrall es de marcada geometrització.

Dibuix de vitrall per a finestral amb motius decoratius geomètrics inspirats en el gòtic

Dibuix de vitrall per a finestral de forma rectangular apaïsada amb tres obertures, aquestes a la seva vegada estan dividides les laterals en quatre parts en vertical i tres en horitzontal que segons les anotacions havien d'anar en vidre imprès, en la confluència de les divisions horitzontals i verticals es troba un quadrat amb motius de palma o floral. En la part central una cinta amb ornamentació de rodes i formes romboïdals de vidres de colors inspirats en els elements decoratius dels vitralls gòtics.

Dibuix de vitrall per a porta amb motius decoratius geomètrics inspirats en el gòtic

Dibuix de vitrall per a porta amb dues obertures, aquestes a la seva vegada estan dividides tres parts en vertical i tres en horitzontal que segons les anotacions havien d'anar en vidre imprès, en la confluència de les divisions horitzontals i verticals es troba un quadrat amb motius de palma o floral. En la part central una cinta amb ornamentació de rodes i formes romboïdals de vidres de colors inspirats en els elements decoratius dels vitralls gòtics.

Dibuixos de vitralls per a finestral i portes amb motius decoratius geomètrics inspirats en el gòtic

Dibuixos de vitralls per a finestral i portes amb motius decoratius geomètrics inspirats en el gòtic. En la part inferior diversos dibuixos i croquis amb les mesures dels plafons de vidre així com també diverses anotacions amb el tipus de vidre que tenia que anar:1-gra / 2- grapinyat / 3- mono vell / 4 el motiu es troba dibuixat. Aquesta informació dels tipus de vidre es repeteix en la part posterior del projecte.

Fotografia de vitrall per a claraboia amb la representació en el centre de la lluna i el sol i al seu voltant els signes del zodíac, per al Sr. Miguel Curbelo Espino.

Fotografia de projecte de vitrall per a claraboia amb la representació en el centre de la lluna i el sol i al seu voltant els signes del zodíac, per al Sr. Miguel Curbelo Espino. En la part posterior hi ha a tinta el text: Miguel Curbelo Espino / Muro nº 2 / Las Palmas

Imatge de saló d'estil Art Déco

 • ES MDB 3-404-04-01-BAD-U0115
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Imatge impresa retallada d'una revista anglesa. Consta una vista d'un gran saló estil Art Déco, possiblement d'un establiment comercial, amb un sofà, taula de centre, dues butaques i decoració mural. En el revers es veu el text imprès de la revista.

Imatge de taula de reunions

 • ES MDB 3-404-04-01-BAD-U0117
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Imatge impresa retallada d'una revista anglesa. Es tracta d'un anunci de la casa de Londres Geo. M. Hammer & Co., Ltd. Consta d'una taula de reunions d'estil Art Déco en roure i banús. En el revers es veu el text imprès de la revista.

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-U0781
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula d'estil Art Déco. Consta d'una base on reposen les potes en forma de columna. Vista frontal. Inclou mesures. En el revers hi ha dues línies en llapis.

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-0024
 • UDC
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula estil Art Déco. Vista tridimensional.

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-0025-002
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula estil Art Déco. Vista lateral.

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-0026
 • UDC
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula estil Art Déco, amb potes descansant sobre una base rectangular. Vista frontal i lateral.

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-U0800
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula estil Art Déco. Vista lateral i esbós de la vista superior.

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-U0821
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula estil Art Déco amb el sobre ovalat. Consta la inscripció "Nº 961". Vista frontal i superior. Inclou mesures. Anotacions en el revers.

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-U0824
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula de peu central estil Art Déco. Vista frontal. En el revers consten línies en llapis i taques d'aquarel·la.

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-U0783
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula estil Art Déco amb una base on reposen les potes en forma de columnes. Vista frontal.

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-U0784
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula estil Art Déco en sicòmor. Consta la inscripció "Sicomoro". Vista tridimensional. Inclou mesures.

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-0024-001
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula estil Art Déco. A l'angle superior esquerre consta el projecte mig esborrat d'una butaca. Vista tridimensional.

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-0025-001
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula estil Art Déco. Vista tridimensional.

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-0026-001
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula estil Art Déco, amb potes descansant sobre una base rectangular. Vista frontal.

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-0026-002
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula estil Art Déco, amb potes descansant sobre una base rectangular. Vista lateral

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-U0817
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula estil Art Déco. Vista frontal

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-0025
 • UDC
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula estil Art Déco. Vista tridimensional i lateral.

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-U0761
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte de dues taules estil Art Déco. Consten d'una base on descansen les potes en forma de columnes. Vista frontal i tridimensional. També consta la vista superior d'un sobre de taula de forma ovalada i altres esbossos. Inclou mesures.

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-0024-002
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula estil Art Déco. Vista tridimensional.

Taula Art Déco

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-U0828
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula estil Art Déco. Consta les inscripcions "120 x 70 taula escriure" i "180 x 90 moble de replà taula [paraula il·legible]". Vista frontal.

Taula auxiliar

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-03-BAD-U0756
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula auxiliar estil Art Déco. Consta la inscripció "Tarrús [lectura dubtosa]". En el revers segell en tinta blava "R-A. Badrinas Diagonal, 460 Barcelona".

Taula de peu central

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-U0793
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula de peu central estil Art Déco. Consta la inscripció "Nº 2" i "metall" indicant a la base de la taula. Vista frontal.

Taula escriptori

 • ES MDB 3-404-03-01-03-02-01-BAD-U0847
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula escriptori d'influència Art Déco amb tres calaixos a la cintura. Vista frontal interior.

Taula escriptori

 • ES MDB 3-404-03-01-03-02-01-BAD-U0846
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula escriptori d'influència Art Déco amb dos calaixos a la cintura. Es pot veure que hi havia una inscripció que ha estat esborrada. Vista frontal interior. En el revers segell en tinta blava "A. Badrinas Mobles Barcelona".

Taula pel Sr. López Picó

 • ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-U0765
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part deAntoni Badrinas

Projecte d'una taula de menjador pel Sr. López Picó estil Art Déco. Vista tridimensional. En el revers segell en tinta blava "A. Badrinas Barcelona".