Biscaia

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Biscaia

Termes equivalents

Biscaia

Termes associats

Biscaia

17 Descripció arxivística results for Biscaia

17 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació d'abanderat. Palau Foral de Biscaia

Finestra que forma part del conjunt que va executar la casa A. Rigalt y Cia per al Palau Foral de Bizcaia, segons dissenys del pintor basc Anselmo Guinea. El vitrall fet a partir d'aquest projecte acompanya el vitrall principal que representa l'al·legoria de Biscaia. El Dibuix de vitrall ens mostra un abanderat amb el vestit típic de la gent del camp basca, porta una bandera en una mà i un corn en l'altra la imatge està situada a sota d'una arcuació. Al voltant tot de decoració floral i vegetal en forma de sanefes.

Mobiliari per a sala de piano per al comte de San José de Santurce

El comte de San José va encarregar per a la Sala del Piano una pantalla per a la xemeneia de noguera tallada amb tocs d'or fi, decorada amb un tapís i seda com els del cadiratge, amb la passamaneria corresponent. Això indica que probablement es tractava d'un tipus de cadiratge a la moda tapissera.

Mobiliari per a saló de té per al comte de San José de Santurce

El comte de San José de Santurce encarrega el mobiliari per a un saló de té realitzat amb fusta de freixe al natural, format per una tauleta vuitavada amb sobre de marbre jaspiat, dos butaques confortables, quatre cadires, cortinatges, un mirall bisellat per a sobre de la xemeneia, una pantalla amb pirogravat i policromat, un escriptori per a senyora i cinc marcs per a fotografies.

Número 0280. Taula auxiliar

Taula auxiliar amb sobre de marbre jaspiejat. El comte de San José de Santurce encarrega el mobiliari per a un saló de té realitzat amb fusta de freixe al natural, format per una tauleta vuitavada amb sobre de marbre jaspiat, dos butaques confortables, quatre cadires, cortinatges, un mirall bisellat per a sobre de la xemeneia, una pantalla amb pirogravat i policromat, un escriptori per a senyora i cinc marcs per a fotografies.

Número 0294. Cortinatge

Cortinatge amb galeria de metall, cadenes i grapes decoratives. Hi ha un encàrrec (31 de desembre de 1901) de Carmen, Vídua de Baseda on s'esmenta aquest model.

Número 0313. Escriptori de senyora

Escriptori de senyora. Porta l'escut heràldic pirogravat i policromat del comte de San José de Santurce, envernissat, amb fins ornaments de metall cisellat, calaixets interiors i el sobre corredor per escriure, entapissat amb catí.

Número 0316. Pantalla per a xemeneia

Pantalla per a xemeneia realitzada amb fusta de caoba tallada, tocs d'or fi i entapissada amb seda. Es tracta d'un encàrrec del comte de San José de Santurce, que formava part de la decoració d'un saló de caoba.

Número 0317. Cadira de braços

Cadira de braços realitzat amb fusta de noguera i entapissada amb cuir repussat, encarregat pel Comte de San José per al seu despatx.

Número 0319. Arqueta

Arqueta amb escut nobiliari al mig. Es tracta d'un encàrrec del comte de San José de Santurce, que formava part de la decoració d'un saló de caoba.

Número 0323. Paravent

Paravent de quatre fulles. Correspon a les mateixes característiques d'un encàrrec del comte de San José per al seu despatx: paravent de despatx de quatre fulles amb noguera i pell artificial amb dos colors, mirall bisellat gravat a l'àcid amb l'escut.

Retrat d'un nen

  • Retrat d'un nen, de cos sencer, dempeus, amb una mà recolzada en un reclinatori.
  • Inscripcions: a l'anvers: "A. Zuasti / Ronda nº 32 / Bilbao" (imprès). Al revers: "Fotografía artística / A. Zuasti / Ronda nº 32 / Bilbao. / Teléfono Nº 85 / Se conservan los clichés" (imprès).
  • Targeta cabinet