Can Cama

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Can Cama

Termes equivalents

Can Cama

Termes associats

Can Cama

3 Descripció arxivística results for Can Cama

3 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Dibuix de vitrall per a òcul amb bisbe amb bàcul i peix en les seves mans per a Can Cama

Dibuix de vitrall per a òcul amb bisbe amb bàcul i el peix en les seves mans, al camper un vaixell i tres persones en un bot. En el marge inferior esquerra a llapisE- 1=10. El dibuix té en la seva part superior una lletra A. En la part inferior dreta el nom de l'empresa GRANELL, SA. En la part posterior S. Pellicer / 3026024 / CAN CAMA, Km 81 després de Vic prop de Viñoles. Hi ha tres dibuixos amb les mides.

Dibuixos de vitralls per a dues finestres amb motius geomètrics per a Can Cama

Dibuixos de vitralls per a dues finestres amb motius geomètrics per a Can Cama. En el marge inferior esquerra a llapis: E- 1=10. Cada un dels dibuixos té en la seva part superior una lletra B,C. En la part inferior dreta el nom de l'empresaGRANELL, SA. En la part posterior S. Pellicer / 3026024 / CAN CAMA, Km 81 després de Vic prop de Viñoles. Hi ha tres dibuixos amb les mides.

Dibuixos de vitralls per a òcul i dues finestres per a Can Cama. Sr. Pellicer

Dibuixos de vitralls per a òcul i dues finestres per a Can Cama del Sr. Pellicer. En el marge inferior esquerra a llapis: E- 1=10. Cada un dels dibuixos té en la seva part superior una lletra A,B,C En la part inferior dreta el nom de l'empresa GRANELL, SA En la part posterior: S. Pellicer / 3026024 / CAN CAMA, Km 81 després de Vic prop de Viñoles. Hi ha tres dibuixos amb les mides.