Cartogràfic

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Cartogràfic

Termes equivalents

Cartogràfic

Termes associats

Cartogràfic

40 Descripció arxivística results for Cartogràfic

40 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Exposició dels productes seleccionats pels Premis Delta 1976 a Hogarotel 16

Inclou etiquetes identificatives de productes seleccionats (més etiquetes de dues medalles ADI i de l'acord del jurat referent a la restauració del monument al Dr. Robert), fotocòpia del plànol de "'76 Tecnogar-FAD", programa d'activitats a Hogarotel 16, informació per la premsa, albarans i correspondència

Exposició dels productes seleccionats pels Premis Delta 1986 a l'Hivernacle del parc de la Ciutadella

Inclou el permís municipal d'ús de l'Hivernacle, el pagament del dipòsit corresponent i el projecte de muntatge de l'exposició elaborat per l'empresa Quod (plànols de planta, alçat i distribució dels productes). També hi ha un full amb un dibuix de la cadira "Vallvidrera" i un retrat d'un personatge no identificat (sense indicació d'autor).
Hi ha documentació sobre el servei de seguretat de les instal·lacions i una coberta d'expedient sense documentació ("Denuncia comisaria").

Procés de pre selecció de productes per als Premis Delta del 1984. Documentació comercial d'empreses

Inclou documentació sobre: Expo diseño 83, Feria Internacional de Valencia (7-15 de maig de 1983) i la Feria Internacional del Mueble de Valencia (17-23 d'octubre de 1983), amb un plànol de la fira amb anotacions manuscrites sobre empreses al revers. A més a més, inclou fulls volanders i fullets comercials d'empreses del sector del moble (Allibert, Triconfort, Diseño y Forma (Disform), Tallers Cambrils, José Martínez Medina, Struktur, Sirrah Acerbis, Design-Al, Kettal, Ibermueble, Moble Nostre, Gassiot Mobles, Plegamatic, Forlady).