Construccions ramaderes

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Construccions ramaderes

Termes equivalents

Construccions ramaderes

Termes associats

Construccions ramaderes

11 Descripció arxivística results for Construccions ramaderes

11 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Etiqueta publicitària de la granja La Ricarda

Etiqueta publicitària de la granja La Ricarda, al Prat de Llobregat, propietat d'Eusebi Bertand, en la qual es veu una representació en dibuix de les seves quadres i dependències, impresa per Litografia Juan Sabadell, Diputació 201, Barcelona. Aquestes etiquetes les empraven per enganxar-les sobre els melons que comercialitzaven.

Un grup d'homes a l'anomenat pati de la vaqueria de la granja La Ricarda

  • Un grup d'homes al pati de la vaqueria de la granja La Ricarda, al Prat de Llobregat.
  • Inscripcions: Al revers: "José Mª Sagarra / Reporter / Cooperativa de Periodistas / Barrio Salut - Gracia / Barcelona" (segell humit). “Tarjeta Postal / Unión Universal de Correos / Carte Postale / Union Postale Universelle” (imprès)

Un grup d'homes a la granja La Ricarda

  • Un grup d'homes, entre els quals hi ha, en primer terme, de perfil, Eusebi Bertrand, en un pati de la granja La Ricarda, al Prat de Llobregat. A la dreta, un gos dorm ajegut en una vorera. Al fons, un porxo destinat a guardar els carros. A l'esquerra, dos automòbils aparcats davant de diversos munts de farratge
  • Inscripcions: Al revers: "2" (manuscrit). "Patio de la Granja con el "Porcho" para carros en el fondo y la era a mano izquierda" (manuscrit). "Informaciones fotográficas / José Mª Sagarra / Lauria, 89 / Barcelona" (segell humit)