Cuba

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Cuba

Termes equivalents

Cuba

Termes associats

Cuba

9 Descripció arxivística results for Cuba

9 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Don Pedro Abascal. Etiqueta

Etiqueta impresa, de forma rectangular, probablement per a adherir a ampolla de beguda, impresa a una tinta (marró). Consta la inscripció "Importador exclusivo. Don Pedro Abascal / Habana".

Fábrica de mosaicos "La Cubana" Sociedad Anónima. Catàleg

Catàleg imprès de mosaics hidràulics de l'empresa "Fabrica de Mosaicos La Cubana Sociedad Anónima". Es composa de fulls solts, numerats, que van de la pàgina 8 a la 283, amb buits entre elles. En cada full consta dibuix d'un mosaic a color i les inscripcions "Fabrica de Mosaicos La Cubana / Sociedad Anónima / Estos colores son lo más aproximados a los que llevan las losetas". Comprèn dos jocs, un amb 22 fulls i l'altre amb 7 fulls. Es podria tractar d'un catàleg de l'empresa de principis de segle XX "La Cubana", de fabricació de rajoles. Imprès a color.

Número 0580. Chaise longue estil Lluís XV

Chaise longue estil Lluís XV. J. Crusellas encarregà el sofà, dos butaques i dues cadires, amb les fundes corresponents, d'aquest estil des de l'Havana, el qual és pagat a través de Francesc Clapers.

Retrat d'una dona

  • Retrat d'una dona, de nom Tomasa, de cos sencer, dempeus, recolzada en una balustrada, davant d'un decorat que simula un mur i un jardí.
  • Inscripcions: a l'anvers "S A C” (imprès). Al revers: "Dedicada a mis queridas amigas Clarita y Conchita Maceras [lectura dubtosa] de su sincera amiga Tomasa Tarafa [lectura dubtosa] de Boix [lectura dubtosa] / "Noviembre 1º de 1891" (manuscrit). "S. A. Cohner / Calle de O'Reilly 62. Habana. / Rue de Rivoli 59. París" (imprès).
  • Targeta cabinet

Retrat d'una dona

  • Retrat d'una dona, del bust.
  • Inscripcions: a l'anvers "J. A. Suarez y Cª / O'Reilly, 64, Habana. ” (imprès). Al revers: "1880-1885" (manuscrit). " J. A. Suarez y Cia. / Fotógrafo de cámara de S. M. el Rey D. Alfonso XII con el uso de las armas de la Real Casa / O'Reilly, 64, Esquina á Compostela / Habana. " (imprès).
  • Targeta cabinet