Fonds 3-646 - DAI

Croquis amb la distribució dels estands de les empreses del Grupo Programa per a l'assistencia co... Plànol distribució estand del Grupo Programa per una fira de mostres. Plànol per al catàleg de productes de DAI Plànol de jardinera Plànol d'estudi de jardinera Plànol de les potes i rodes per la taula Torre Plànol sistema de taules Plànol de la Taula 5 i Torre Plànol constructiu del sistema de taules 1, 2, 3, 4, 5 i moble Torre Plànol sistema de taules Plànol d'estudi de la Taula Bar Dibuix de planta de la Taula Bar Plànol del prototip de la Taula Bar Plànol de planta de la Taula Bar Plànol de dues seccions de la Taula Bar Plànol de la safata extraïble per a la Taula Bar Plànol del prototip del tamboret Pila Plànol del tamboret Pila Plànol per a prototip de de moble de tub corbat Plànol d'especejament dels components del Carret C Plànol de la safata inferior del Carret C Plànol safata superior Carret C Plànol moble TV Plànol moble auxiliar
Original Digital object not accessible

Identity area

Reference code

ES MDB 3-646

Title

DAI

Date(s)

  • 1970 / 1975 (Creation)

Level of description

Fonds

Extent and medium

23 Plànols; 1 Croquis

Context area

Name of creator

DAI
(1969-1976)

Administrative history

DAI (Disseny Arquitectura Interiorisme) va ser una editora de disseny i estudi d’arquitectura i interiorisme fundada pels arquitectes Carles Fochs i Joaquim Prats Aragonès el 1969.

Aquests dos arquitectes van treballar conjuntament durant sis anys. Posteriorment, Fochs va editar alguns productes sota la seva nova firma Tàndem i Aragonès va continuar amb l'empresa DAI alguns anys més.

Van constituir un catàleg de dissenys propis amb diversos objectes i mobiliari per a la llar i l’oficina que es van distribuir i vendre en diverses botigues de Barcelona, Madrid i la resta de l'Estat. Entre els productes dissenyats per ells destaquen el calendari Temps o el tamboret de fibra de vidre Pila.

Van formar part de l'agrupació d'editores Grupo Programa que es van associar per participar conjuntament a fires i impulsar esdeveniments de promoció del disseny i dels seus productes. Aquesta agrupació d’empreses va tenir una implicació directa amb el BCD i la creació de l'inflable on s'hi va instal·lar una exposició permanent de productes seleccionats de diverses empreses productores i editores.

Archival history

El fons de DAI va romandre en mans de Joaquim Prats Aragonès un cop l'empresa es va tancar. Després de la seva mort va ser conservat er la seva família. El 2020 es va fer la donació al Museu del Disseny de Barcelona per part de Carles Folch i la família Prats.

Immediate source of acquisition or transfer

Donació al Museu del Disseny de Barcelona per Carles Fochs i Núria Gavaldà l'any 2020.

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Conditions governing reproduction

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Place access points

Name access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

Institution identifier

Rules and/or conventions used

Status

Level of detail

Dates of creation revision deletion

Language(s)

Script(s)

Sources

Digital object (Master) rights area

Digital object (Reference) rights area

Digital object (Thumbnail) rights area

Accession area

Related subjects

Related people and organizations

  • DAI (Creator)

Related genres

Related places