Dansa

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Dansa

Termes equivalents

Dansa

Termes associats

Dansa

7 Descripció arxivística results for Dansa

7 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Dibuixos de motius decoratius per a vitralls amb tres representacions femenines que fan referència al es al·legories per una banda de les estacions (primavera, estiu i tardor ) i també a la música i al teatre per a la Villa Hispano àrab de Barcelona

Dibuixos de motius decoratius per a vitralls amb tres representacions femenines que fan referència a les al·legories, per una banda de les estacions (primavera, estiu i tardor ), i també de la música i el teatre, per a la Villa Hispanoàrab de Barcelona. En la part posterior a llapis l'anotació de l'arxiu Granell, text manuscrit d'Eduard Blanxart.

Reproducció d'una pintura, obra de Charles Joshua Chaplin, que representa una dona mirant les sabatilles de ball que duu posades

  • Reproducció d'una pintura, obra de Charles Joshua Chaplin, que representa una dona mirant les sabatilles de ball que duu posades als peus.
  • Inscripcions: a l'anvers: "147" (segell sec). Al revers: "Souliers de bal / Chaplin" (manuscrit). "Photographie Goupil & Cie. / Paris, 19, Bª Montmartre / Londres. La Haye. Berlin. New York". (imprès).
  • Targeta de visita