Dibuix

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Dibuix

Termes equivalents

Dibuix

Termes associats

Dibuix

26 Descripció arxivística results for Dibuix

26 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Dibuix de perfil de dona nua amb les mans al cap. Josep Guardiola

Dibuix amb imatge de perfil d'una dona nua asseguda, mirant cap a l'esquerra, amb les mans al cap. Consta, en l'anvers, l'anotació manuscrita "12-4-33" i en el revers "Dibuix de Guardiola (obsequi de Camps Arnau)". Podria tractar-se del dibuixant, pintor i escultor Josep Guardiola Bonet, que fou deixeble de Lluís Rigalt, i de l'escultor Josep Maria Camps i Arnau.

Dibuix de perfil de dona nua. Josep Guardiola

Dibuix amb imatge de perfil d'una dona nua asseguda, mirant cap a la dreta. En el revers consta l'anotació manuscrita: "Dibuix de Guardiola (obsequi de Camps Arnau)". Podria tractar-se del dibuixant, pintor i escultor Josep Guardiola Bonet, que fou deixeble de Lluís Rigalt, i de l'escultor Josep Maria Camps i Arnau.

Dibuixos d'Emili Estrella Raboso

 • Dibuixos originals d'Emilio Estrella Raboso. Aquest pintor treballava per al taller Rigalt i Granell des de la seva joventut. Conté:
  • Dibuix de penyasegat al costat del mar
  • Dibuix de vaixell de vela ancorat en un port
  • Dibuix de vaixell ancorat en un port
  • dibuix amb escena d'homes i dona treballant en un port
  • Dibuix de carrer d'una ciutat
  • Dibuix de moneda (anvers)
  • Dibuix de moneda (revers).

El Senyor és petit i digne de tot amor. Model de postal de felicitació de Nadal

Targeta impresa, de forma rectangular, probablement un model per a targeta de felicitació de Nadal. Impresa a blanc i negre. Conté una reproducció d'un dibuix del naixement de Jesucrist, signat per M.C. i la inscripció "El Senyor es petit i digne de tot amor". Està concebuda per doblegar-se formant un díptic.

Eusebi Bertrand en un balandre anomenat Garbí

 • Eusebi Bertrand navega en un vaixell de vela tipus balandre anomenat Garbí, que duu el número 34 a la vela.
 • Inscripcions: A l'anvers: "Mercedes / Garbí" (manuscrit). Al revers: "Carte Postale" (imprès); també hi han dos dibuixos que representen dos retrats, un frontal i un altre de perfil, de cares de dona

Model de postal de felicitació de Nadal. Àngel suspès

Targeta impresa, de forma rectangular, probablement un model per a targeta de felicitació de Nadal. Impresa a Color (marró). Conté una reproducció d'un dibuix on apareix un àngel suspès. Està concebuda per doblegar-se formant un díptic.

Model de postal de participació de naixement. Dibuix amb un nen i un nadó

Targeta impresa, de forma rectangular, formant un díptic. És una targeta de participació de naixement. Impresa a blanc i negre. Conté, en la primera pàgina, una reproducció d'un dibuix amb un nadó en braços d'un nen i decoració vegetal, signat per M.C. En l'interior conté un text comunicant el naixement i bateig del nen Jaume Casanova i Majó i l'any, 1953.

Reproducció d'un dibuix que representa un retrat d'un home

 • Reproducció d'un dibuix que representa un retrat d'un home amb un barret al cap, de mig cos, amb una signatura il·legible i datat l'any 1861.
 • Inscripcions: a l'anvers: "G. Ortiz. Fot. " (imprès). Al revers: "G. Ortiz / Fotógrafo de la Real Cámara / de SS. MM. Y AA. / O'Donell, 8 / Sevilla" (imprès)

Retrat de Mercedes Bertrand i Mata

 • Retrat de Mercedes Bertrand Mata, de bust, amb una signatura amb un text il·legible, en la qual potser hi diu Ana Forns. La fotografia està colorida
 • Inscripcions: Al revers: "Mercedes Bertrand Mata /es mío / 1945" (manuscrit). " [text il·legible] Bertrand / en granate / 18 1/2 x 24 1/2" (manuscrit)

Tapís amb Jesús nen al temple entre els doctors de la llei, amb la Verge Maria i Sant Josep

Fotografia d'un tapís amb representació de l'escena evangèlica de Jesús nen al temple entre els doctors de la llei, amb Sant Josep i la Verge Maria que el miren. La imatge porta un marc amb motius vegetals. La Casa Busquets en els seus projectes decorava les estances amb tapissos pintats. L'autor normalment era en Josep Pey, dibuixant també de les marqueteries modernistes dels mobles de Busquets i també de Gaspar Homar. Probablement es tracta de tapissos encarregats per Busquets a Pey.

Tapís amb la Mare de Déu de Montserrat

Fotografia d'un tapís amb un dibuix de la Mare de Déu de Montserrat amb el nen Jesús assegut a la falda, ambdós amb un vestit llarg. La Mare de Déu porta corona, una esfera en una mà i una vara en una altre. Al fons, representació de les muntanyes de Montserrat amb l'abadia. A la part inferior, hi han motius vegetals. La imatge porta un marc de motius vegetals, amb l'escut de Catalunya en l'angle superior esquerre. La Casa Busquets en els seus projectes decorava les estances amb tapissos pintats. L'autor normalment era en Josep Pey, dibuixant també de les marqueteries modernistes dels mobles de Busquets i també de Gaspar Homar. Probablement es tracta de tapissos encarregats per Busquets a Pey.

Tapís amb la Mare de Déu de la Mercè

Fotografia d'un tapís amb imatge d'una Mare de Déu amb el nen Jesús. La Mare de Déu porta corona, escut al pit i un bastó a la mà. La imatge porta un marc de motius vegetals. La Casa Busquets en els seus projectes decorava les estances amb tapissos pintats. L'autor normalment era en Josep Pey, dibuixant també de les marqueteries modernistes dels mobles de Busquets i també de Gaspar Homar. Probablement es tracta de tapissos encarregats per Busquets a Pey.