Francesc, de Sales, sant, 1567-1622

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Francesc, de Sales, sant, 1567-1622

Termes equivalents

Francesc, de Sales, sant, 1567-1622

Termes associats

Francesc, de Sales, sant, 1567-1622

4 Descripció arxivística results for Francesc, de Sales, sant, 1567-1622

4 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Fotografia de vitrall de finestral amb la representació de sant Francesc de Sales, per a la Parròquia de Maria Auxiliadora Oratori de san Juan Bosco.

Fotografia de vitrall per a finestral de la nau de la Parròquia de Maria Auxiliadora / Oratori de san Juan Bosco, amb la representació de sant Francesc de Sales. El nom del sant es troba escrit en el lateral esquerra de la figura, i en el dret el text en llatí: VIVET DéuS. En la part posterior hi ha el segell de les empreses de fotografia: Realización fotográfica por Plasencia BARCELONA / Industrias Raventós SA. Teléfono 239-60-04 santiago Apóstol, 55-57 HOSPITALET DE LLOBREGAT BARCELONA, i el número: 303

Fotografia de vitrall per a finestral amb la representació de sant Francesc de Sales, per a la Parròquia de Maria Auxiliadora, Oratori de san Juan Bosco.

Fotografia de projecte de vitrall per a finestral de la nau de la Parròquia de Maria Auxiliadora / Oratori de san Juan Bosco, amb la representació de sant Francesc de Sales. El nom del sant es troba escrit en el lateral esquerra de la figura, i en el dret el text en llatí: VIVET DéuS.