Gregori XVI, papa, 1765-1846

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Gregori XVI, papa, 1765-1846

Termes equivalents

Gregori XVI, papa, 1765-1846

Termes associats

Gregori XVI, papa, 1765-1846

2 Descripció arxivística results for Gregori XVI, papa, 1765-1846

2 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Fotografia de vitrall de finestral amb la representació del Papa Gregori XVI per a la Parròquia de Maria Auxiliadora Oratori de san Juan Bosco.

Fotografia de vitrall per a finestral del presbiteri de la Parròquia de Maria Auxiliadora / Oratori de san Juan Bosco, amb la representació del Papa Gregori XVI com a figura principal, a banda i banda en llatí el seu nom, als peus el text també en llatí: AEDIFICABO ECCLESIAM MEAM. En la part superior l'escut de sant Pere i l'escut del Papa En la part posterior hi ha el segell de les empreses de fotografia: Realización fotográfica por Plasencia BARCELONA / Industrias Raventós SA. Teléfono 239-60-04 santiago Apóstol, 55-57 HOSPITALET DE LLOBREGAT BARCELONA, i el número: 306

Fotografia de vitrall de finestral amb la representació del Papa Gregori XVI per a la Parròquia de Maria Auxiliadora, Oratori de san Juan Bosco.

Fotografia de projecte de vitrall per a finestral amb la representació del Papa Gregori XVI a banda i banda el nom del Papa, i en el marge superior dret el seu escut i als peus el text AEDIFICABO ECCLESIAM MEAM, per a la Parròquia de Maria Auxiliadora / Oratori de san Juan Bosco.