Impresos socials

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Impresos socials

Termes equivalents

Impresos socials

Termes associats

Impresos socials

71 Descripció arxivística results for Impresos socials

71 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Bañeres. Estampes. Targetes religioses i de primera comunió. Full de comanda

Comanda amb les dades tècniques i administratives per a fer la impressió de l'encàrrec. Es demanaren estampes de primera comunió i imatges de sants, a sis tintes, en cartolina. La tècnica va ser hueco-offset. Consta la informació: "Dibujo C.", "Fotolito: Clisés Bastard.", "P. imprenta: Ramón Mir".

El Senyor és petit i digne de tot amor. Model de postal de felicitació de Nadal

Targeta impresa, de forma rectangular, probablement un model per a targeta de felicitació de Nadal. Impresa a blanc i negre. Conté una reproducció d'un dibuix del naixement de Jesucrist, signat per M.C. i la inscripció "El Senyor es petit i digne de tot amor". Està concebuda per doblegar-se formant un díptic.

Extracto 1800. Felicitació any 1949. Blavi. Full de comanda

Comanda amb les dades tècniques i administratives per a fer la impressió de l'encàrrec. Es va fer un targetó de felicitació nadalenca, amb publicitat del producte "Extracto 1800", per a Blavi s.l., imprès a cinc tintes. El croquis i el dibuix són de Luis Perotes, el fotolit i la planxa d'assaig de Kliemand i el dibuix està signat per Montserrat B.

J. Codina Villalonga. Mahón. Targeta de felicitació nadalenca

Díptic imprès, per a felicitació del nadal de 1956 de l'empresa J. Codina Villalonga. En la coberta consta reproducció de dibuix del port de Maó i en l'interior el text de la felicitació. J. Codina Villalonga era una empresa que fabricava productes de goma i cautxú, ubicada a Maó. Imprès a color (verd, vermell, gris).

Model de postal de felicitació de Nadal. Àngel suspès

Targeta impresa, de forma rectangular, probablement un model per a targeta de felicitació de Nadal. Impresa a Color (marró). Conté una reproducció d'un dibuix on apareix un àngel suspès. Està concebuda per doblegar-se formant un díptic.

Model de postal de participació de naixement. Dibuix amb un nen i un nadó

Targeta impresa, de forma rectangular, formant un díptic. És una targeta de participació de naixement. Impresa a blanc i negre. Conté, en la primera pàgina, una reproducció d'un dibuix amb un nadó en braços d'un nen i decoració vegetal, signat per M.C. En l'interior conté un text comunicant el naixement i bateig del nen Jaume Casanova i Majó i l'any, 1953.

Model de targeta recordatori de defunció. Imatge de la pintura Crist crucificat, de Velázquez

Targeta impresa, de forma rectangular, probablement un model per a recordatori de defunció. Impresa a una tinta (marró). Conté una reproducció de la pintura Crist crucificat o Crist de San Plácido, de Diego Velázquez, amb una imatge de Jesucrist a la creu. Està concebuda per doblegar-se formant un díptic.

Model de targeta recordatori de defunció. Imatge de pintura amb Jesucrist a la creu

Targeta impresa, de forma rectangular, probablement un model per a recordatori de defunció. Impresa a una tinta (marró). Conté una reproducció parcial de la pintura Cristo crucificado o Cristo de San Plácido, de Diego Velázquez, amb una imatge de Jesucrist a la creu. Està concebuda per doblegar-se formant un díptic.

Model de targeta recordatori de defunció. Imatge de pintura amb el descendiment de la creu de Jesucrist

Targeta impresa, de forma rectangular, probablement un model per a recordatori de defunció. Impresa a una tinta (marró). Conté una reproducció de la pintura El Descendiment, de Van der Weyden (1435), amb una escena del descendiment de la creu de Jesucrist, amb la Verge als peus. Està concebuda per doblegar-se formant un díptic.

Model de targeta recordatori de defunció. Imatge de pintura amb la Passió de Jesucrist

Targeta impresa, de forma rectangular, probablement un model per a recordatori de defunció. Impresa a una tinta (marró). Conté una reproducció d'una pintura amb una escena de la Passió de Jesucrist, amb Jesus mort, envoltat de la Verge, homes amb indumentària religiosa i dones. Està concebuda per doblegar-se formant un díptic.

Model de targeta recordatori de defunció. Imatge de pintura amb la passió de Jesucrist

Targeta impresa, de forma rectangular, probablement un model per a recordatori de defunció. Impresa a una tinta (marró). Conté una reproducció d'una pintura amb una imatge de Jesucrist, crucificat, baixat de la creu, amb Sant Josep que l'agafa. Està concebuda per doblegar-se formant un díptic.

Model de targetó de participació de casament. Dibuix de corona de flors i anell. Fons color crema

Model de targetó imprès, de forma rectangular, per a participació de casament. Impresa a color (crema, groc, verd, gris). Conté un dibuix de corona de flors i anell daurat, sobre un fons de color crema. Està signat per Ollé [lectura dubtosa]. En l'anvers apareix la inscripció impresa "S.U.".

Model de targetó de participació de casament. Dibuix de corona de flors i anell. Fons color salmó

Model de targetó imprès, de forma rectangular, per a participació de casament. Impresa a color (salmó, crema, groc, verd, gris). Conté un dibuix de corona de flors i anell daurat, sobre un fons de color salmó. Està signat per Ollé [lectura dubtosa]. En l'anvers apareix la inscripció impresa "S.U.".

Model de targetó de participació de casament. Dibuix de llaç, campaneta, flors blanques i targeta. Fons crema

Model de targetó imprès, de forma rectangular, per a participació de casament. Impresa a color (crema, groc, blau, gris). Conté un dibuix de campaneta, flors, llaç i targeta, sobre un fons de color crema. Està signat per Ollé [lectura dubtosa]. En l'anvers apareix la inscripció impresa "S.U.".

Model de targetó de participació de casament. Dibuix de llaç, campaneta, flors blanques i targeta. Fons salmó

Model de targetó imprès, de forma rectangular, per a participació de casament. Impresa a color (salmó, crema, groc, blau, gris). Conté un dibuix de campaneta, flors, llaç i targeta, sobre un fons de color salmó. Està signat per Ollé [lectura dubtosa]. En l'anvers apareix la inscripció impresa "S.U.".

Model de targetó de participació de casament. Dibuix de llaç, flors blanques i anell

Model de targetó imprès, de forma rectangular, per a participació de casament. Impresa a color (salmó, crema, groc, verd, gris, blau). Conté un dibuix de llaç, flors i anell daurat, sobre un fons de color salmó. Està signat per Ollé [lectura dubtosa]. En l'anvers apareix la inscripció impresa "S.U.".

Primera comunión. Ana Rosa Monegal Masó. Targeta recordatori

Targeta impresa, de forma rectangular, recordatori de primera comunió. Impresa a una tinta (negre). Conté la inscripció, en l'anvers "Primera Comunión / Ana Rosa Monegal Masó" i dibuix de dues verges i el Nen Jesus. En el revers consta el lloc i la data. Probablement és una prova d'impressió sense retallar i amb les marques de tall.