S'estan mostrant 13 resultats

Descripció arxivística
Casa Pallarols
Vista prèvia d'impressió View:

1 resultats amb objectes digitals Mostra els resultats amb objectes digitals

Àlbum d'instal·lacions de la Casa Pallarols

Àlbum fotogràfic de les instal·lacions de mobles i decoració portades a terme per la Casa Pallarols sota la direcció de Joan Pallarols. Les fotografies mostren les estances de les residències d'alguns del clients: P. Colomer, J. Llopis, C Vilella, C. Llusà, J. Pellicer, T. Rosés, S. Martí, L. De Balanzo, R. Valanzasca, J. Giménez, J. Martí Pascual, A. Obregón, E, Puig i A. Suqué i altres estances d'edificis oficials i comercials; estand de l'Exposició del Moble de Barcelona de 1923, Casa d'Itàlia a Barcelona, Crédito y Docks de Barcelona, Consorci del Port Franc,Govern Civil de la Província de Barcelona.

Casa Pallarols

  • ES MDB 3-400
  • Fons
  • [1913]-[1941?]

El fons comprèn la documentació generada a partir de l'activitat professional del productor en l'àmbit del disseny de mobles i la decoració interior d'habitatges. Conté un àlbum de fotografies d'interiors decorats per la Casa Pallarols, un quadern amb dibuixos, esbossos de mobles dissenyats pel taller, targetes i una factura.

Pallarols, Juan

Catàleg comercial de Magín Pallarols

Catàleg comercial del taller de Magín Pallarols, on apareixen imatges de les seccions del taller, imatges de projectes realitzats, imatges de mostrari de mobles solts i dibuixos de models de mobles per a pis complet de diferents preus. Apareix l'adreça del Passeig de Gràcia, núm. 44, i del taller al carrer Avenir, núm. 22.

Factura de M. Pallarols

Factura impresa de Magín Pallarols per a Rafel Maignon. Conté anotacions manuscrites en llapis vermell.

Gestió comercial

La sèrie està formada per documents relacionats amb la gestió comercial dels productors del fons. Conté 3 targetes: dues de Magín Pallarols i una de la Casa Pallarols.

Producció

La sèrie conté documents relacionats amb la producció de la Casa Pallarols i Magín Pallarols.

Quadern d'esbossos

Quadern amb esbossos del mobles dissenyats per la Casa Pallarols per als seus clients. A gairebé tots els dibuixos s'indiquen les mides dels mobles, els noms de les peces i en algunes ocasions el nom del client per a qui va destinat.

Targeta de la Casa Pallarols

Targeta impresa de color vermell, de forma rectangular, amb una il·lustració que conté un full plegat imprès de Juan Pallarols.

Targeta de M. Pallarols

Targeta impresa, de forma rectangular, de Magín Pallarols. Al revers, hi ha notes manuscrites en llapis.

Targeta de Magin Pallarols

Targeta impresa, de forma rectangular, de Magín Pallarols. Al revers, hi ha notes manuscrites en llapis.