S'estan mostrant 3 resultats

Descripció arxivística
Badrinas, Antoni, 1882-1969
Vista prèvia d'impressió View:

3 resultats amb objectes digitals Mostra els resultats amb objectes digitals

Exposició al I Saló de Decoradors del FAD. Fotografia

Imatge impresa, probablement retallada d'una publicació, adherida a un full de cartró. Conté una vista parcial de l’exposició I Saló d’Artistes Decoradors, celebrat a la seu del FAD el març de 1936. En el peu de foto hi ha una llegenda on s’informa de la presència de peces d'Antoni Badrinas, Josep Llorens Artigas i Miguel Farré. En el revers consta la inscripció manuscrita "Salón [lletres esborrades] 1936".

Les meubles artistiques de la Maison A. Badrinas, de Barcelone. Article

Retall de premsa amb l'article: Prat, Pere. "Les meubles artistiques de la Maison A. Badrinas, de Barcelone". En: Revue Universelle Internationale, setembre 1925. Hi consta una fotografia de la sala d'estudi presentada per Badrinas a l'Exposició Internacional d'Arts Decoratives i Industrials Modernes el 1925 a París. El nom del diari i la data estan manuscrits amb llapis.

Pere Prat. Antoni Badrinas i l'art modern. Article

Retall de premsa amb l'article: Prat, Pere. "Antoni Badrinas i l'art modern". En: El Matí, 21 gener 1930. Apareix una imatge d'una marqueteria de Josep Obiols i un altra d'un pot de fusta pintada. El nom del diari i la data procedeixen d'una anotació manuscrita.