S'estan mostrant 5 resultats

Descripció arxivística
Alumà Masvidal, Jordi, 1924-
Vista prèvia d'impressió View:

4 resultats amb objectes digitals Mostra els resultats amb objectes digitals

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació d'un sol per a l'Aeroport de Girona de Jordi Alumà

Dibuix de vitrall per a finestra projectat per Jordi Alumà per a l'aeroport de Girona. La decoració de la terminal antiga tenia com a motiu general l'inici de la vida. En aquest cas hi ha representat un sol de tons groguencs i ataronjats amb rostre. En el marge inferior dret hi ha la signatura de l'artista i la indicació: 2'50 diametro. En la part posterior un cercle amb una retícula.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació d'un sol per a l'Aeroport de Girona de Jordi Alumà

Dibuix de vitrall per a finestra projectat per Jordi Alumà per a l'aeroport de Girona. La decoració de la terminal antiga tenia com a motiu general l'inici de la vida. En aquest cas hi ha representat un sol de tons groguencs i ataronjats amb rostre. En el marge inferior dret hi ha la signatura de l'artista i la indicació tatxada: 3 mts dimetro. En la part posterior diversos dibuixos a llapis (bodegons)

Dibuix de vitrall per a finestra figura femenina i coloms

Dibuix de finestra rectangular amb dues obertures, es veu el cap d'una noia amb una dent de lleó a les mans, al seu cap i enfront dos coloms. Hi ha diverses anotacions als laterals amb les mides i precisions tècniques. En la part posterior també hi ha les mesures. Possible autor Jordi Alumà