Jardineres

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Jardineres

Termes equivalents

Jardineres

Termes associats

Jardineres

7 Descripció arxivística results for Jardineres

7 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Jardinera amb mirall

  • ES ES MDB 3-405-02-02-02-09-01-01-BUS-0339
  • UDS
  • [entre 1888 i 1898]
  • Part of Casa Joan Busquets

Es tracta d'una variant del paraigüer-aparador de la imatge 43.13 de Sala, T. (1993), però difereix en que té un banc en comptes de jardinera, l'arc del mirall és circular en comptes de quadrat i no té els dos paraigüers laterals adosats.

Test per a plantes d'interior. Plànol

Plànol del test per a plantes d'interior produït per l'empresa Arce. Es mostra en alçat i planta superior a escala 1:1. Disseny fet en col·laboració amb Miguel Milà. Al marge inferior del plànol hi ha la inscripció "Macetas Porex"

Test per a plantes d'interior. Producte acabat. Fotografia

Pla general del test per a plantes d'interior produït per l'empresa Arce. Disseny del test en forma cilíndrica i base plana de color negre. Es va dissenyar en col·laboració amb Miguel Milà. Vista frontal. Conté l'etiqueta "1".

Test per a plantes d'interior. Producte acabat. Fotografia

Pla general del test per a plantes d'interior produït per l'empresa Arce. Disseny del test en forma cilíndrica i base plana de color blanc. Es mostra tres testos de capacitat diferent. Es va dissenyar en col·laboració amb Miguel Milà. Vista frontal. Conté l'etiqueta "2"

Test per a plantes d'interior. Producte acabat. Fotografies

Fotografies amb imatges de difusió del test per a plantes d'interior produït per l'empresa Arce. Disseny del test en forma cilíndrica i base plana de color negre o blanc segons model. Es va dissenyar en col·laboració amb Miguel Milà. Vista frontal. Conté 2 fotografies.

Test. Plànols. Fotografies

  • ES ES MDB 3-449-02-02-01-01-01-RIC-0038
  • UDC
  • [entre 1960 i 2000]
  • Part of Fons André Ricard

Fotografies de plànols, probablement d'un test de jardineria. Es mostra en alçat, planta i secció. Escala 1:2 i 1:1. Conté 4 fotografies