Marines

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Marines

Termes equivalents

Marines

Termes associats

Marines

85 Descripció arxivística results for Marines

85 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Dibuix de porta amb galió a la tarja

Dibuix de vitrall de porta amb tarja en la part superior. La decoració és centra en la tarja i en els laterlas de la porta. Al centre de la tarja i trobem un galió i al seu darrera la rosa dels vents. La resta de la tarja així com els laterals van decorats amb uns vidres de formes romboïdals on en el seu interior hi ha policromats diversos motius: florals, ornamentals, heràldics...etc.

Dibuix de vitrall amb marina per al vestíbul del Sr. Pagés

Imprès de vitrall per a finestral. És un calc d'un dibuix. es troba representades tres obertures en les que es representa una única escena. El mar amb peixos i un vaixell de vela, la platja amb arbre i naturalesa diversa i quatre gavines volant pel cel. En la part inferior el text: PLAFO CRISTALL -HALL-CASA J. PAGES / E/1:10, i el que sembla la signatura de l'arquitecte lectura dubtosa, al voltant diverses anotacions numèriques amb les mesures. En la part posterior el que sembla un croquis d'una planta d'habitatge.

Dibuix de vitrall per a claraboia amb galió

Dibuix de vitrall per a claraboia en la part central hi ha el dibuix d’un galió amb una roda dentada al darrera i als peus una filactèria el nom Lepanto SA (segurament devia d'anar destinat a una empresa amb aquest nom), el motius central està emmarcat el camper és una retícula de vidres romboïdals envoltada per una bordura. La bordura té dos motius decoratius diferents un geomètric i l'altre vegetal

Dibuix de vitrall per a claraboia amb vaixell, font i claus

Dibuix de vitrall de lluerna en la part central un vaixell (la barca de sant Pere?) a dalt i a baix de la barca una font i les claus de sant Pere respectivament. El camper és una retícula de vidres romboïdals. Hi ha una bordura que envolta el perímetre amb motius geomètrics. En la part inferior esquerra: GRANELL SA, i a la dreta E. 1:10.

Dibuix de vitrall per a finestra amb caravel·la

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular, en el centre la caravel.la, el camper una retícula de vidres romboïdals, tot emmarcat per una arquitectura clàssica, dues columnes amb un arc de mig punt, al centre de l'arc un copa amb flors i fruites en la part inferior una filactèria envoltada de fulles d'acant de diversos colors.

Dibuix de vitrall per a finestra amb el galió Melinto

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular apaïsada, amb tres obertures, el motiu agafa totes tres llums. Hi ha representat al centre un galió que arriba per mar al a que sembla una platja, ja que en un primer terme es veu la sorra, palmeres, estrelles de mar i cargols de mar. Al marge dret 1/10. En la part del darrera a bolígraf diferents mides i l'escrit: melinto galee lectura dubtosa

Dibuix de vitrall per a finestra amb galions i fons marí

Dibuix de vitrall per a finestra on hi ha representats dos galions i a primer terme el camper marí amb peixos nadant, algues i caragols de mar Hi ha anotacions als marges, algunes numèriques que ens indiquen les dimensions i altres que marquen els colors que han d'anar: groc amb verd, groc groc, rosa. A la part del revers un apunt de dibuix de vitrall d'un vaixell.

Dibuix de vitrall per a finestra amb galió

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular, en la part central i dintre d'un medalló hi ha representat un galió, el camper és una retícula de vidres quadrangulars amb peces circulars en les interseccions, a dalt i a baix una bordura de formes vegetals i peces circulars. Forma part d'un conjunt amb altres dos vidrieres també amb retícula, com ho mostra un dibuix de vitrall a llapis que hi ha a la part inferior. A la part de darrera unes anotacions numèriques, segurament les mides.

Dibuix de vitrall per a finestra amb galió

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular hi ha un galió a l'aigua a sobre d'ell la rosa dels vents i una xarxa de pescar, a primer terme la sorra amb closques de crustaci i una estrella de mar. En la part superior Nº6 plano IIIIII.

Dibuix de vitrall per a finestra amb galió

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular amb acabament semicircular, en la part central una galió al mar, a sobre el sol. Al voltant una bordura de formes romboidals, hi ha dos models de bordura, en un posa no i l'altra sí. En la part superior a retolador: Sr. D. Jose Ma PERIS, Junio 72, Escala 1:10 i en la part inferior a llapis: ojo exterior convexes.

Dibuix de vitrall per a finestra amb galió

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular amb acabament semicircular, en la part central dins d'una forma rectangular hi ha dibuixat un galió. La resta del vitrall és una retícula de vidres romboïdals. Al marge inferior dret a llapis: E. 1:10

Dibuix de vitrall per a finestra amb galió

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular amb acabament semicircular, en la part central dins d'una forma rectangular hi ha dibuixat un galió. La resta del vitrall és una retícula de vidres romboïdals.

Dibuix de vitrall per a finestra amb galió i estibador

Dibuix de vitrall per a finestra on hi ha un galió envoltat de barques, a primer terme un estibador amb un paquet al coll. A la part inferior hi ha escrit a bolígraf: Pº Salvador Roure / D. Gabriel Amat, Arqto. Diagonal, 506. A llapis E 1:5, al lateral dret numeració a llapis de color vermell.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació d'un paisatge marí-

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació d'un paisatge marí, amb peixos, plantes i una gavina sobrevolant el mar. En el marge superior el segell de l'empresa: José Granell. ? Y biselados. Aragón, 194, Barcelona. En la part inferior dreta: Escala 1:5. Diverses anotacions numèriques en els laterals i senzills dibuixos en la part posterior.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació d'una caravel·la dins d'un medalló

Dibuix de vitrall per a finestra amb acabament semicircular. En la part central dins d'un medalló circular una caravel·la navegant per la mar. El camper és una retícula de vidres transparents rectangulars, el voltant una bordura de formes romboïdals. En el marge inferior dret a tinta: E. 1/10 i en la part posterior la paraula Sitges.

Dibuix de vitrall per a finestra amb marina

Dibuix de vitrall per a finestral rectangular apaïsat, hi ha representada una marina, a mà dreta i sobre la sorra un vaixell de vela, el mar i les gavines volant al voltant. Hi ha a mà esquerra: GRANELL SA, i a l'esquerra esc. 1/10

Dibuix de vitrall per a finestra amb marina

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular amb motius de formes geomètriques amb una paisatge marítim, un vaixell de vela en l'aigua amb terra i vegetació a primer terme i arbres amb muntanya al camper.

Dibuix de vitrall per a finestra amb motius geomètrics que representen el mar i una àncora pel Sr. Ruiz.

Dibuix de vitrall per a finestra amb motius geomètric que representen el mar i una àncora pel Sr. Ruiz. En la part superior l'anotació Jordis Decoració, en la part inferior esquerra Sr. P. Ruiz i a la dreta E1/10. El cartó que fa de suport està aprofitat d'una tapa d'un bloc de cartes.

Dibuix de vitrall per a finestra amb noi mirant les barques de vela

Dibuix de vitrall per a finestra de forma rectangular, està dividida en grans plafons de vidre de formes rectangulars de diverses mides. L’escena ens mostra un noi en un turó de cara al mar on hi suren dos barques de vela. El dibuix de vitrall es de gran simplicitat i poca definició, tirant cap a la geometrització.

Dibuix de vitrall per a finestra amb unes barques i peixos

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular on hi ha representats en la part superior tres vaixells de vela i en la inferior el mar amb peixos nadant. Formes que tendeixen a la geometrització. En la part inferior esquerra hi ha la inscripció: GRANELL SA i en la part dreta Esc. 1:10

Dibuix de vitrall per a finestra amb vaixell

Dibuix de vitrall per a finestra amb vaixell. És un calc del RIG-U0582. Té diverses anotacions a bolígraf com les mesures o al lateral dret el text: "reducir el dibujo de tamaño y dejar el sobrante encima de los palos". Per la part del darrera hi ha també text. Està acolorit, indicant cada part del vitrall amb quin tipus i color de vidre ha d'anar (les numeracions ho indiquen, ja que corresponen a les mostres que tenen els vitrallers en la seva taula de colors).

Dibuix de vitrall per a finestra amb vaixell

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular amb la representació d'un vaixell de vela al mar, camper amb mosaic de vidres irregular, i al voltant una bordura de vidres rectangulars de color verd. El dibuix de vitrall tendeix cap a la geometrització. En els laterals del dibuix de vitrall hi ha anotacions numèriques amb les mesures i en la part inferior el text: "mar jugar con azules verdosos".

Dibuix de vitrall per a finestra amb vaixell de vela

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular, al centre en petit un vaixell de vela, el camper una retícula de vidres transparents rectangulars. Hi ha una bordura de formes ornamentals que envolta tot el perímetre.

Dibuix de vitrall per a finestra amb vaixell de vela

Dibuix de vitrall per a finestra està dividida en dues parts, l'escena està representada en totes dues parts. Hi ha representat una branca d'ametller florit, el mar i dos velers. En la part superior a llapis Nº 4 Plano II, a baix a llapis Escala 1:10. En la part del darrera hi ha tot un text escrit a llapis lectura dubtosa amb mides i text.

Dibuix de vitrall per a finestra amb vaixell de vela

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular on es veuen dos vaixells de vela surant pel mar, la visió dels vaixells és des de un punt de vista elevat. A primer terme terra amb unes palmeres i cactus en la part superior a llapis Xº 5 plano IIII.

Dibuix de vitrall per a finestra amb vaixell de vela i rosa dels vents

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular amb acabament semicircular. En la part superior dins d'una forma circular hi ha representat un galió i al darrera una rosa dels vents, la resta del vitralls és una retícula de vidres romboïdals. Hi ha diverses anotacions a llapis: a llapis, faixa de 3/4 cms, en la part inferior un petit croquis de com tenia que anar i les mides i a mà dreta E.1.10 i un altre croquis de la faixa.

Dibuix de vitrall per a finestra amb vaixell i motius marins

Dibuix de vitrall per a finestra amb tarja en la part inferior, hi ha dibuix de parts d'un vaixell, es veuen les veles, el timó el fanals del vaixell i l'àncora, al camper gavines i en primer terme peixos i camper marí. És un dibuix de vitrall molt geometritzats amb colors vius. All darrera un marca (com una creu) amb bolígraf, sembla que fou aquest el model escollit.

Dibuix de vitrall per a finestra amb vaixell i motius marins

Dibuix de vitrall per a finestra amb tarja en la part inferior. Conté un dibuix de parts d'un vaixell, amb les veles, el timó, els fanals i l'àncora, al camper gavines i en primer terme peixos i camper marí. És un dibuix de vitrall molt geometritzat amb colors vius. En la part del darrera la inscripció: "Sr. Manuel Fandos tel. Dtx 320 45 10" i uns petits croquis amb les mesures.

Dibuix de vitrall per a finestral amb l'al·legoria al comerç marítim

Dibuix de vitrall per a finestra que fa referència al comerç marítim, es veu un fragment de vaixell de grans dimensions amb la cadena i l'àncora i al costat un fragment d'un més petit de fusta. Hi ha diverses anotacions a llapis en la part inferior la paraula : COMERCIO MAR, i en la part superior el número 4. El dibuix està marcat en la part superior per les lletres : A,B,C,D.

Dibuix de vitrall per a finestral amb un vaixell surant per la mar

Dibuix de vitrall per a finestral te tres obertures la central més gran que la lateral. En aquesta hi ha representat un vaixell de vela surant per la par plena de peixos. Les obertures laterals tenen decoració geomètrica. Al voltant del dibuix anotacions numèriques amb les mesures en la part inferior dreta les inicials. JC i l'anotació: E. 1=5

Dibuix de vitrall per a finestral amb una caravel·la per al Sr. Maristany

Dibuix de vitrall per a finestral. es troba representades tres obertures les de l'esquerra es una obertura llargada rectangular amb una altra més petita en la part superior amb acabament d'arc deprimit amb una flor de lis. La de l'esquerra veiem que està dibuixada la meitat de l'obertura i tot el motiu principal. Aquesta és una obertura més gran que la lateral amb un forma triangular en la part superior amb la representació d'una caravel·la. El camper de tot dues és una retícula de formes romboïdals amb d'altres quadrangulars en les interseccions de les línies. En el marge superior dret el text a tinta: Sr. Maristany. En la part inferior a llapis la paraula: (PAX) diverses anotacions numèriques / blau (amb una fletxa senyalant el vidre que envolta la part inferior de la llanceta de l'esquerra.

Dibuix de vitrall per a finestral amb vaixells

Dibuix de vitrall per a finestrals amb quatre obertures de forma rectangular, l'escena ocupa les quatre llums. Hi ha diversos vaixells de vela en una mar agitat, en la part superior del projecte l'arc de sant Martí

Dibuix de vitrall per a lluneta amb la representació de paisatge aquàtic

Dibuix de vitrall per a lluneta, està dividides en dues parts, l'escena té continuïtat en les dues obertures. Es mostra una superfície aquàtica (no se sap si es un llac, estany…) amb nenúfars, plantes aquàtiques i ànecs que naden. Al voltant una decoració floral, més senzilla en la part superior i més exuberant en la inferior. El dibuix de vitrall té feta la quadrícula a llapis així com anotacions de les mesures, necessàries per traspassar-ho al cartró. A la part inferior dreta Escala 1:10.

Dibuix de vitrall per a porta de la casa Patxot de sant Feliu de Guíxols

Dibuix de vitrall per a tarja i laterals d'una porta, al centre les dues portes batents. Els laterals i la tarja formen un únic .paisatge: el mar, el cel i gavines volant. En la part central dues portes batents van decorades de forma senzilla amb una retícula de vidres. Hi ha diverses anotacions tant en la part superior com en la inferior de comptes, al lateral esquerra trobem la paraula catedral que indica el tipus de vidre amb que ha d'anar construït el vitrall. A sota al marge dret a tinta: Escala 1 /10. En la part posterior també diferents anotacions: les mides 147x12, un petit dibuix de vitrall i el nom: Sr. Patxot. Aquest disseny anava destinat per un vitrall (encara és conserva) de la casa Patxot de sant Feliu de Guíxols (Passeig del mar 39-40) que encara es conserva. La Casa Patxot fou realitzada per l'arquitecte Albert Juan entre el 1917-1922.

Marina

  • Probablement, estany de La Ricarda, al Prat de Llobregat, amb el mar al fons.
  • Inscripcions: Al revers: "Tarjeta postal" (imprès)