Mecanografiats

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Mecanografiats

Termes equivalents

Mecanografiats

Termes associats

Mecanografiats

6 Descripció arxivística results for Mecanografiats

6 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Fitxa de producte de l'arxiu d'Antoni Bonamusa

Fitxa original de registre de models i control de canvis de l'arxivador on Antoni Bonamusa organitzava els diversos dissenys que desenvolupava i, on anotava els canvis i millores a realitzar sobre els prototips o els primers tiratges per a la seva producció així com la data d'inici de producció d'aquests. Aquesta concretament pertany al cendrer de peu que produïa i comercialitzava Ciervo Industrial sota la referència 816 que Bonamusa va dissenyar originalment per a l'estand de Fòrmica de l'Hogarotel del 1967 i que va ser seleccionat pel jurat dels premis Delta d'aquell mateix any organitzats per l'ADI/FAD.

Fitxa de producte de l'arxiu d'Antoni Bonamusa

Fitxa original de registre de models i control de canvis de l'arxivador on Antoni Bonamusa organitzava els diversos dissenys que desenvolupava i, on anotava els canvis i millores a realitzar sobre els prototips o els primers tiratges per a la seva producció així com la data d'inici de producció d'aquests. Aquesta concretament pertany a la paperera creada a partir de la base del cendrer de peu Delta dissenyat el 1966 per a l'estand de Fòrmica a l'Hogarotel.

Glaçonera Polar. Fernando Amat

Carpeta amb conjunt de documents referents a la producció de la glaçonera La Polar. Inclou pressupost de producció de l'empresa Serplastic , imatges de la glaçonera, correspondència amb l'empresa Artipresent GmbH per incloure-la a la cartera de productes de la marca Authentics, llista de preus dels productes Authentics i retall de paper amb les dades de contacte l'empresa Tecno Fabriplast.