Mobles_altres

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Mobles_altres

Termes equivalents

Mobles_altres

Termes associats

Mobles_altres

105 Descripció arxivística results for Mobles_altres

105 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Briefing del carret Born

Descripció de característiques del carret de servei. Ideologia: plegable, multifuncional, estètic, materials lleugers i duraders resistents als líquids i a la intempèrie, resistent i robust. Materials: Alumini, acer, plexiglas, polièsters, nylon (per juntures). Apareix també el nom del client O.C.S.A [Olimpiada Cultural SA]. Còpia

Croquis de la catifa Barcelona

Conjunt d'esbossos i croquis del disseny d ela catifa Barcelona. Inclou dues maquetes amb dues simulacions de la catifa en colors diferents, amb la inscripció "Simulaciones Mas Lluch noviembre 1991"

Croquis en perspectiva explosionada de les peces de l'armari per a la prestatgeria Tria 36.

Croquis de perspectiva explosionada de l'armari per a la prestatgeria Tria 36, on es mostra el sistema d'assamblatge de les parts, amb correccions fetes a llapis d'algun detalls. Els primers complements incorporats a la prestatgeria van sortir al mercat l'any 1998.

Detalls constructius del carret Born.

Esbossos de detalls constructius i encaixos del carret Born. Apareix encerclat amb retolador blau el dibuix en perspectiva del suport dels prestatges. Còpia.

Dibuix d'alçats del carret olímpic

Dibuix d'alçats frontals i perfils del carret plegat i desplegat. En el tercer dibuix a dalt començant per la esquerra podem veure que en el procés de treball es descarta l'opció d'unes potes perpendiculars a l'estructura vertical del carret de servei. Al costat apareix el dibuix d'una versió de les potes que s'apropa a la definitiva amb la posició diagonal respecte del terra i de l'estructura. El dibuix apareix signat en blau per l'autor. Es detallen les característiques (plegable, per penjar o de peu) i els materials (alumini, acer inoxidable, nylon i) Escala 1:10. Còpia. En aquests moments el carret encara no tenia nom i s'utilitza l'adjectiu olímpic per denominar-lo ja que era un carret encarregat per Olimpiada Cultural.

Dibuix d'alçats del carret olímpic

Primera versió del dibuix d'alçats frontals i perfils del carret Born plegat i desplegat. Apareixen dues opcions de potes perpendiculars a l'estructura vertical del carret de servei i l'opció de potes que s'apropa a la definitiva amb la posició diagonal respecte del terra i de l'estructura. Es detallen les característiques (plegable, per penjar o de peu) i els materials (alumini, acer inoxidable, nylon i) Escala 1:10. Còpia. En aquests moments el carret encara no tenia nom i s'utilitza l'adjectiu olímpic per denominar-lo ja que era un carret encarregat per Olimpiada Cultural.

Dibuixos de detalls constructius del carret Born.

Dibuixos de detalls constructius del carret Born. S'aprecia un dibuix de vista lateral del carret anomenat A, que es troba encerclat amb retolador blau, del que hi ha un dibuix de detall ampliat. Sembla l'element d'unió de les potes. Hi ha un llistat amb anotacions a la part dreta superior del document on es llegeix Hafele en alusió al mostrari d'elements constructius per a mobiliari. Les altres anotacions semblen referir-se a possibles acabats.

Esbossos del carret Born plegat

Esbossos del carret Born plegat amb diferents posibilitats de forma per a les safates i les nanses. Inclou un detall en perspectiva de la forma del perfil dels prestatges. Apareixen anotacions que indiquen els materials de les diferents parts. Còpia

Esbós amb diversos carrets de servei.

Esbós amb quatre opcions de carrets de servei amb formes diferents i de diferent complexitat. Un d'ells, dibuixat de perfil, sembla ja mostrar algunes de les característiques del carret Born. Còpia

Esbós del carret Born

Esbossos de diferents vistes (planta i alçat) del carret plegat. Es tracta d'estudis per definir l'aspecte del carret Born. Apareixen encerclats amb retolador blau tres dels dibuixos possiblement per validar les tres opcions. Còpia.

Esbós del carret Born

Esbossos d'alçat tancat i perfil obert del carret Born. S'aprecia que durant el procés de treball es preveia que el carret comptés amb tres nivells de suport. Apareix l'anotació de possibilitat de fer els prestatges regulables i les rodes amb frens per usar el carret com a taula. Apareixen encerclats en blau alguns dels esbossos. Còpia.

Esbós del carret Born

Esbossos de diferents vistes (planta i alçat) del carret plegat. Es tracta d'estudis per definir l'aspecte del carret.

Esbós del carret Born plegat

Esbossos del carret Born plegat amb diferents posibilitats de forma per a les safates i les nanses. Inclou un detall en perspectiva de la forma del perfil dels prestatges. Apareixen anotacions que indiquen els materials de les diferents parts i els dibuixos estan encerclats amb retolador blau. Còpia.

Esbós del carret Born plegat i alguns detalls.

Esbossos de detalls i del carret Born plegat amb una vista frontal d'una versió amb tres prestatges. El carret plegat apareix encerclat amb retolador blau. Podria tractar-se de la validació de l'opció de plegat. Còpia

Esbós del penjador Paral·lel

Conté la inscripció "Falta foto maqueta" i text explicatiu de les característiques del producte. Fotocòpia.

Esbós del penjador del carret Born.

Esbós en perspectiva explosionada per components amb anotació de materials i diàmetres d'un dels dos suports per penjar el carret Born. A sota un esbós de l'alçat de perfil del suport muntat. Còpia.

Fotografia de la prestatgeria Tria en un interior domèstic

Fotografia d'un interior amb la prestatgeria Tria 24 de paret amb prestatges de fusta. Es veu l'ús d'alguns prestatges de fondària 36 sobre muntants de 24 per col·locar-hi el tocadiscs i els discs LP. Sobre la taula, el llum "La lune sous le chapeau" de Man Ray (1935) reeditada per Sirah el 1973.

Llista de productes triats per a la selecció ADI FAD del 1976

Conté la relació dels productes seleccionats en l'edició dels Premis Delta de 1976, amb indicació dels productes que van obtenir un Delta d'or i una menció especial del jurat. Cada producte apareix amb un número de referència, el nom, el dissenyador i l'empresa productora.

Plànol d'especejament dels components del Carret C

 • ES ES MDB MDB-2020-13-02-01-04-DAI-009-002
 • UDS
 • [ca. 1971]
 • Part of DAI

Plànol de l'especejament dels components del Carret C amb cotes i anotacions. Dibuixat amb tinta sobre paper. Podem veure l'element principal que configura el carro en planta, alçat frontal i de perfil. L'assemblatge de dos components iguals invertits configuraven l'estructura d'aquest moble. També apareixen dibuixats elements travessers que mantenien la tensió entre els laterals de tub de ferro corbat i de suport de les superfícies que s'afegien al damunt. La llegenda conté la informació "Carro C Despiece. Diseño: J.Prats - C.Fochs. Material: Escala: 1:2".

Plànol d'estudi de jardinera

 • ES ES MDB MDB-2020-13-02-01-01-DAI-004-002
 • UDS
 • [ca. 1973]
 • Part of DAI

Plànol dibuixat a mà amb llapis sobre paper amb alçats de tres possiblitats de jardinera, una planta i un dibuix en secció amb cotes, de la que esdevindria la jardinera definitiva editada per DAI. El dibuix de la secció correspon a l'alçat del mig dels tres que apareixen a l'esquerra del document. Al voltant d'aquests dibuixos del plànol apareixen diversos esbossos fets amb llapis de l'estudi de detalls de l'objecte.

Plànol de jardinera

 • ES ES MDB MDB-2020-13-02-01-01-DAI-004-001
 • UDS
 • [ca. 1973]
 • Part of DAI

Plànol d'alçat, secció i planta amb cotes de la jardinera referenciada com a model 32 al catàleg de l'editora DAI. Dibuixat amb tinta sobre paper. La secció ens mostra la corba que en revolució proporciona un regruix exterior a tot el perímetre de la jardinera per donar consistència al volum. A més proporciona un punt de suport per poder subjectar l'objecte. Escala: 1:1.

Plànol de la lleva principal del carret Born.

Plànol a escala 1:1 de l'alçat, amb i sense cotes, de la lleva principal del carret Born. Aquest mecanisme permetia el plegat de les dues superfícies d'aquest per facilitar-ne l'emmagatzematge.

Plànol de la lleva de la pota del carret Born.

Plànol de la planta i l' alçat de la lleva de la pota del carret Born. Aquest mecanisme permet el plegat de les quatre potes d'aquest carret per facilitar-ne l'emmagatzematge. Plànol a escala 1:1 amb cotes.

Plànol de la pota del carret Born.

Plànol de detall de les potes del carret Born . El document mostra com les potes per la seva part superior van anclades amb una lleva a dos suports perpendiculars al terra i a les superfícies d'ús del moble. Plànol amb cotes a escala 1:1.

Plànol de la safata inferior del Carret C

 • ES ES MDB MDB-2020-13-02-01-04-DAI-009-003
 • UDS
 • 1975-01
 • Part of DAI

Plànol de planta de la safata inferior del Carret C amb cotes. Dibuixat amb tinta sobre paper. Sobre la superfície de metacrilat blanc opac se situen tres cercles amb el mateix diàmetre on es preveia la ubicació d'ampolles. Hi ha quatre cercles de menor diàmetre per a la subjecció d'aquesta safata a l'estructura del carret. La llegenda conte la informació "DAI, Carro C Bandeja inferior. Diseño J.Prats - C.Fochs. Material: Metacrilato blanco mate opaco 5 mm. Escala: 1:1 Enero 75".

Plànol del galant de nit Quod

Es tracta del mateix plànol en dos formats diferents. Consta el text: "Projecte Casa Barcelona - Galant de nit / Cadira Donjoan / quatre vistes". Fotocòpia.

Plànol moble TV

 • ES ES MDB MDB-2020-13-02-01-04-DAI-010-001
 • UDS
 • 1975-04
 • Part of DAI

Plànol de planta i secció amb cotes d'una taula amb rodes per a televisió. Dibuixat amb tinta sobre paper. Escala 1:2. En la secció de planta es poden veure les rodes que queden ocultes dins del volum del moble. També s'aprecia la forma lleugerament troncocònica de la tauleta, causada per la tècnica constructiva i la necessitat de desemmotllar la peça. Al lateral també hi ha dibuixat el suport de les rodes amb cotes i l’anotació de que es solda a l'estructura interna del moble. S’indiquen els materials.

Plànol moble auxiliar

 • ES ES MDB MDB-2020-13-02-01-04-DAI-011-001
 • UDS
 • [197-]
 • Part of DAI

Plànol dibuixat a mà amb llapis sobre paper de l'alçat lateral d'un moble auxiliar.

Plànol per a prototip de de moble de tub corbat

 • ES ES MDB MDB-2020-13-02-01-04-DAI-009-001
 • UDS
 • 1971-05
 • Part of DAI

Plànol dibuixat amb llapis sobre paper amb cotes i anotacions. Conté dues vistes en planta i un alçat d'un prototip de tub corbat que esdevindria el model Carro C del catàleg de DAI. La llegenda conté la informació "Prototipo Tubo 16 mm de diámeto x 13 curbado 90º. Escala 1:2. Cotas en MM. Todos los taladros irán a 6 mm del final de curva respectiva. Mayo 1971".

Plànol safata superior Carret C

 • ES ES MDB MDB-2020-13-02-01-04-DAI-009-004
 • UDS
 • 1975-01
 • Part of DAI

Plànol de planta de la safata superior del Carret C amb cotes. Dibuixat amb tinta sobre paper. Sobre la superfície de metacrilat blanc opac es situen quatre cercles que indiquen les incisions per a la subjecció d'aquesta safata a l'estructura del carret. La llegenda conte la informació "DAI, Carro C. Bandeja superior. Diseño J.Prats - C.Fochs. Material: Metacrilato blanco mate opaco 5 mm. Escala: 1:1 Enero 75".

Resultats 1 a 100 de 105