Paisatges

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Paisatges

Termes equivalents

Paisatges

Termes associats

Paisatges

122 Descripció arxivística results for Paisatges

122 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Dibuix de motiu decoratiu de vitrall per a claraboia amb un paisatge que representa la primavera i l'estiu. Castell de Rocabruna

Dibuix de vitrall per a claraboia amb quatre obertures circulars. En totes elles hi ha una continuïtat del mateix paisatge, encara que canvia l'estat de la natura. En les dues de l'esquerra és primavera i en les dues de la dreta estiu. Representa un vitrall mosaic fet a partir de fragments de vidre de contorns irregulars. En la part dreta hi ha diverses numeracions manuscrites que corresponen al tipus de vidre que ha d'anar en cada espai. En la part posterior el text manuscrit boya Sr. Bansells.

Dibuix de motiu decoratiu de vitrall per a claraboia amb un paisatge que representa la tardor i l'hivern. Castell de Rocabruna

Dibuix de vitrall per a finestra amb quatre obertures circulars. En totes elles hi ha una continuïtat del mateix paisatge, encara que canvia l'estat de la natura. En les dues de l'esquerra és tardor i en les dues de la dreta hivern. Representa un vitrall mosaic fet a partir de fragment de vidre de contorns irregulars. En la part esquerra hi ha diverses numeracions manuscrites que corresponen al tipus de vidre que ha d'anar en cada espai.

Dibuix de paravent amb vitrall

Dibuix de vitrall de paravent de vuit fulles en tons rosats, en la part superior de cada una de les fulles hi ha projectat un vitrall, entre tots fan la composició del paisatge. En el de la punta apareixen dos nens nus (puttis), al següent dos cignes, paisatge amb un llac i un molí de vent que s’estén pels cinc següents i en el de l'extrem esquerra hi ha representat una copa exuberant de flors.

Dibuix de plafó paisatge arquitectònic

Dibuix de vitrall d'un paisatge arquitectònic, sembla que el paisatge es vegi a través d'una finestra ja que hi ha un motiu arquitectònic que envolta el perímetre del dibuix de vitrall, al camper un paisatge amb un riu i un castell.

Dibuix de porta amb vitrall amb un paisatge

Projecte del que sembla la part superior d'una porta. El Dibuix de vitrall està dividit en tres parts diferenciades, hi ha tres tarja, la central més alta que les laterals i amb un acabament semicircular. En aquesta tarja hi ha dibuix d’un paisatge presidit per un espai amb aigua (llac, estan, riu..) el motiu es troba emmarcat per unes garlandes florals amb llaços. Les targes laterals de menor mesura que la central repeteixen els mateix motiu decoratiu, garlandes florals amb llaços en un camper irregular. Hi ha diverses anotacions a llapis, en la part superior esquerra: Güell de Vilafranca. Fa referència a l'arquitecte vilafranquí santiago Güell i Grau (1869-1955), va estar actiu entre 1892 i 1920, les seves obres primer són de caire modernista i evoluciona cap al noucentisme. Aquest dibuix de vitrall sembla formar part d'aquests darrers anys de l’arquitecte. En part inferior trobem altres anotacions a llapis: mides de llum: 197m/m x 792m/m / mides de galze: 217m/mx812m/m (descontar franquicia). En la part inferior dreta a tinta: Escala 1:10. En la part posterior un dibuix de vitrall de la situació i torna posar Sr. Güell Vilafranca.

Dibuix de vitrall per a finestra amb a imatge d'un jardí arquitectònic

Dibuix de vitrall de finestra amb quatre llums o obertures. El paisatge té continuïtat en les quatre llums. Dibuix de vitrall de traç molt lleuger i poc definit. Podem veure a través d'un arc ple de flors i vegetació una terrassa amb vistes al mar, en aquesta terrassa hi ha uns porxos amb vinyes. En la part del darrera a llapis hi ha dibuixat un fragment del que segurament es un altre vitrall, encara que malauradament es troba tallat.

Dibuix de vitrall per a finestra amb cignes

Dibuix de vitrall de tres finestres, les dues laterals tenen forma rectangular i tenen la mateixa mesura, la central és més gran que les dues laterals, en totes tres l'escena es situa al centre del vitrall dins d'un oval. La seqüència dels tres ovals ens donen el conjunt de l'escena. La principal és la central on hi ha representats tres cignes nadant a l'aigua, als laterals veiem fragments d’aquest estany o llac en el qual naden aquests ocells. La resta del vitrall es troba dividit en quatre parts i sembla que tingues que anar amb vidre transparent bisellat.

Dibuix de vitrall per a finestra amb dos paons i motius vegetals

Dibuix de vitrall per a finestra, dividida en quatre obertures però que representen una única escena, les obertures estan rematades per arcs lobulats. En el centre del dibuix de vitrall dos paons de llargues cues es miren un enfront de l'altre estan situats en un jardí, d'una estructura de canya que els envolta s'entrellacen plantes enfiladisses.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació amb una vista de les rambles

Dibuix de vitrall per a una finestra amb tres obertures, entre les quals es distribueix el motiu. Sembla una visió aèria i amb molta abstracció del final de les Rambles de Barcelona. Al centre un passeig amb persones de línies esquematitzades, a banda i banda arbres i al camper el que sembla el monument a Colom. Hi ha amb bolígraf en la part superior i en el lateral esquerra anotacions numèriques de les mesures de la llum.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de jardí arquitectònic

Dibuix de vitrall per a finestra on hi ha representada una font de formes arquitectòniques clàssiques, al centre una escultura, enfront un petit estany on es reflecteix aquesta arquitectura, al camper xipresos. Hi ha l'estructura preparada per fer la bordura però en aquest cas no està el dibuix del vitrall.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de jardí arquitectònic

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació d'un paisatge ordenar i amb arquitectura. En un primer terme una planta florida (possiblement una hortènsia) de la que sorgeix una escalinata, a banda i banda d'aquesta dues peanyes amb dos gerros plens de flors, al camper camps verds amb xiprers i una muntanya amb una construcció al capdamunt. Al centre escrit a llapis la lletra A, segurament perquè hi devia d'haver més d'una proposta de projecte pel client. A la part inferior esquerra a llapis E 1:10. Al darrera escrit a llapis: S. Juan Palá.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de jardí arquitectònic amb paó

Dibuix de vitrall per a finestra de dos batents. Hi ha representat en un primer terme un paó envoltat de flors, al camper una gran escalinata amb escultures clàssiques i xiprers. Aquest vitrall està inspirat en un realitzat per la companyia italiana L.Fontana y Cia i surt reproduït a la revista italiana. Per l'Arte. Rivista Bimestrale d'Arte Decorativo. Anno VI. 1914. C. Crudo. Torino. En la part inferior centre hi ha la inscripció a llapis: 175 pts, i a l'esquerra en tinta: ESCALA. 1/10

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de jardí arquitectònic amb paó

Fotografia extreta de la revista The Studio del 1906 Special Edition. El vitrall reproduït es disseny del vitraller escocès Oscar Paterson i porta per títol The enchanted wood (el bosc encantat). En ella pareix un paó dins d'una arquitectura clàssica, el treball de les línies tendeix a la geometrització.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de jardí arquitectònic amb paó

Dibuix de vitrall per a finestra de dos batents. Hi ha representat en un primer terme un paó envoltat de flors, al camper una gran escalinata amb escultures clàssiques i xiprers. Aquest vitrall està inspirat en un realitzat per la companyia italiana L. Fontana y Cia i surt reproduït a la revista italiana: Per l'Arte. Rivista Bimestrale d'Arte Decorativo. Anno VI. 1914. C. Crudo. Torino. En la part inferior a l'esquerra, en tinta: ESCALA. 1:10.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de paisatge

Dibuix de vitrall per a finestra, amb representació d'un paisatge amb arbres, muntanyes, camps i el mar. Es troba dins d'una forma rectangular amb els angles arrodonits en el centre de la composició. Al seu voltant, com si fos un marc, hi ha decoració floral i vegetal. Als peus del paisatge es veu una copa exuberant de fruites i flors envoltada de fulles d'acant i en la part superior una garlanda floral.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de paisatge

Dibuix de vitrall per a finestra de tres llums amb tarja en la part superior, l'obertura central és més gran que les laterals. En la part superior, en les targes, la decoració és clàssica pròpia del noucentisme, cistells amb flors i fulles d'acant. En la part inferior hi ha representat un paisatge, a primer terme diferents tipologies de cactus al camper els camps llaurats i el cel.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de paisatge

Dibuix de vitrall per a finestra amb paisatge, l'escena ens representa una zona aquosa (llac, estany, rius..) amb uns cignes que neden a l'aigua envoltats de plantes aquàtiques, al marge dret flors i salzes. Tota l'escena va envoltada d'una bordura de cibes i fulles d'acant.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de paisatge

Dibuix de vitrall de dues finestres amb paisatge, l'escena ens representa una zona aquosa (llac, estany, rius..) amb uns cignes que neden a l'aigua envoltats de plantes aquàtiques, al marge dret flors i salzes. Als peus una bordura amb una ciba central i fulles d'acant. És el mateix motiu que el projecte RIG-0029-001. En la part superior esquerra hi ha diverses anotacions numèriques amb les mides, a sota a mà dreta a tinta: Escala 1:10.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de paisatge

Projecte de finestra amb tres obertures amb acabament d'arc de mig punt, la del centre més ampla que les dues laterals. L'escena transcorreentre les tres obertures. El Dibuix de vitrall és d'un paisatge amb un riu a primer terme, es camps i el riu que passa a través d'aquests i al camper una muntanya i el sol que s'està ponent. En la part superior en tinta hi ha escrit: Boceto nº 94.532 i en el marge inferior esquerra Escala de 1-10

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de paisatge amb una au a primer terme

Dibuix de vitrall de paisatge exòtic de vius colors, amb un au, flors (hortènsies?) en primer terme i una muntanya nevada al camper. En la part posterior hi ha una anotació on es fa referència al client i al lloc on va el vitrall, el telèfon del client i els dies i hores que té disponibilitat: Sta. Ingrid Rosich / Capitan Arenas, 22 / 2040842 / Lu, Ma, V, 2.00 a 6.00 horas.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de paisatge arquitectònic

Dibuix de vitrall per a finestra amb dues obertures, el paisatge es distribueix entre les dues llum. En un primer terme un estany circular amb aigua i una peanya amb una copa en a part superior, flors i arbres amb fruites sorgeixen entremig de l'arquitectura, al camper el mar. En la part superior hi ha dibuix a llapis diferents obertures amb les mides i anotat 2 iguales paisage, paisages 2 iguales. En la part inferior dreta Escala 1:10

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de paisatge holandès

Dibuix de vitrall per a finestra amb paisatge. La part esquerra del projecte una arbreda recorre la primera i el segona finestra, en aquesta darrer ja comença a sorgir les primeres cases d'un poblet que tindrà la seva continuació en l'obertura de la dreta, en aquesta també s'alça majestuós un molí de vent. Els dibuix de vitrall té marcada la quadrícula a llapis per a ser traspassat al cartró a mida natural.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de paisatge rural, un pastor amb les seves ovelles

Dibuix de vitrall de finestra amb tres llums o obertures. El paisatge té continuïtat en les tres llums. El projecte presenta en un primer terme un pastor amb el seu ramat d'ovelles en mig d'un camp verd darrera seu un riu amb peixos al camper a mà dreta un poble i just darrera del pastor un gran sol rogenc. Al marge inferior dret E.1/10

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació d'un sol per a l'Aeroport de Girona de Jordi Alumà

Dibuix de vitrall per a finestra projectat per Jordi Alumà per a l'aeroport de Girona. La decoració de la terminal antiga tenia com a motiu general l'inici de la vida. En aquest cas hi ha representat un sol de tons groguencs i ataronjats amb rostre. En el marge inferior dret hi ha la signatura de l'artista i la indicació: 2'50 diametro. En la part posterior un cercle amb una retícula.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació d'un sol per a l'Aeroport de Girona de Jordi Alumà

Dibuix de vitrall per a finestra projectat per Jordi Alumà per a l'aeroport de Girona. La decoració de la terminal antiga tenia com a motiu general l'inici de la vida. En aquest cas hi ha representat un sol de tons groguencs i ataronjats amb rostre. En el marge inferior dret hi ha la signatura de l'artista i la indicació tatxada: 3 mts dimetro. En la part posterior diversos dibuixos a llapis (bodegons)

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació paisatge

Dibuix de vitrall per a finestra de quatre llums, l'escena ocupa totes les obertures. Hi ha representat un paisatge amb camp, muntanyes al camper i a ma dreta una casa amb la xemeneia fumejant. Aquest paisatge central va envoltat per un marc que recorre tot el perímetre de vidres vermells amb roses.

Dibuix de vitrall per a finestra amb paisatge

Dibuix de finestra rectangular amb sol en la part superior i plantes i flors en la inferior. formes geomètriques. En la part superior es troba enganxat amb cel·lofana un paper de calc, ja que s'ha fet una variació de disseny del projecte original que es troba a sota del paper de calc

Dibuix de vitrall per a finestra amb paisatge

Dibuix de vitrall per a finestra amb tres obertures, sembla un altre punt de vista del mateix paisatge que es troba al projecte RIG-0033-001. En aquest cas la vista es arran de terra, en un primer terme plantes florides (hortènsies) a mà esquerra uns xipresos i a la dreta el mar i al fons la costa i el cel. Al marge superior dret branques amb fulles.

Dibuix de vitrall per a finestra amb paisatge

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular amb motius de formes geomètriques amb una paisatge (arbres, vegetació, flors i muntanya al camper). Al darrera hi ha escrit amb bolígraf: Sr. Catà 197 x 67 / 3392709

Dibuix de vitrall per a finestra amb paisatge

Dibuix de vitrall per a finestra amb tres obertures, és una visió aèria del paisatge. Es veu la part superior d'uns xipresos a mà dreta, un fragment de mar, el cel i a mà esquerra unes branques amb fulles que semblen d'heura

Dibuix de vitrall per a finestra amb paisatge amb cigonya

Dibuix de vitrall per a finestra rectangular apaïsada amb un paisatge aquàtic on una cigonya té les potes dins d'una aigua amb onades, en una de les cantonades de la part superior hi ha dibuix d'unes branques amb flors. Dibuix de vitrall d'estètica japonitzant.

Dibuix de vitrall per a finestra amb paisatge i decoració floral

Dibuix de vitrall per a finestra formada per tres obertures o llums rectangular, la central mes ampla que les laterals amb les seves respectives targes. En la tarja central hi ha representat un paisatge amb unes edificacions que ens remeten al nord d’Europa, en la resta d'obertures la decoració es molt senzilla, formes florals molt esquematitzades, tipus secessionisme vienès. El camper de la composició és una retícula de vidre transparent rectangular. Hi ha diverses anotacions a llapis moltes són numèriques i fan referència a les mesures dels vidres. Cal ressaltar-ne dues, una que es troba en la part superior a la dreta on posa catedral fent referència a la tipologia de vidre que tenien que emprar. L'altra en la part inferior centre posa: Comedor, ens indica en quin lloc de l'habitatge per al que anava destinat.

Dibuix de vitrall per a finestra amb símbols de la Mare de Déu de Montserrat per a l'església de Montmeló

Dibuix de finestra quadrangular amb tres obertures, el dibuix de vitrall representant és una única escena que ocupa aquestes tres obertures. Al camper la muntanya de Montserrat amb la serra al capdamunt a primer terme una rosa vermella, a la part superior a l'angle dret una corona i a l'esquerra la rosa dels vens. Aquest vitrall fa de camper d'un altar de la Mare de Déu de Montserrat, la imatge de la qual va ser traslladada des d'una casa que es diu el Mas de la Moreneta i que va quedar al fer les obres dins del perímetre el Circuit de carreres de Montmeló.

Dibuix de vitrall per a finestral amb la representació d'un paisatge amb arquitectures clàssiques per al Sr. Gallarda

Dibuix de vitrall per a finestral format per dotze obertures rectangulars on hi ha representat un paisatge amb aigua al camper i amb diferents elements arquitectònics clàssics (balustre, edificis ...) en la part inferior una bordura feta a base d'una ciba gran central envoltada de quatre més petites amb un camper en vidre mosaic. En la par superior el nom : Gallarda, també hi ha diverses anotacions tècniques, en la part posterior un petit croquis.-

Dibuix de vitrall per a finestral amb la representació d'un paisatge amb castell

Dibuix de vitrall per a finestral format per cinc obertures les laterals rectangulars, les tres centrals amb acabament semicircular. És en aquestes tres obertures centrals que es troba dibuixat el paisatge, en un primer terme una peanya amb un gerro de la que sorgeix una planta florida de llargues tiges a l'altre costat uns arbres en la part central un llac i al camper un turó amb un castell en la part superior. Les obertures laterals van decorades amb una retícula de vidres rectangulars amb peces romboïdals en les interseccions en la part superior i inferior una bordura amb motius florals i vegetals. En el marge inferior dret l'anotació: Escala 1 /10.

Dibuix de vitrall per a finestral amb la representació d'un paisatge amb castell

Dibuix de vitrall per a finestral format per sis obertures les laterals rectangulars, les tres centrals amb acabament semicircular. És en aquestes tres obertures centrals que es troba dibuixat el paisatge, en un primer terme blat amb roselles després un llac al camper uns xiprers un turó amb un castell en la part superior. Aquest paisatge és el mateix que hi ha executat en un dels finestrals que decoren la casa Garriga i Nogués de Barcelona. Les obertures laterals van decorades amb una retícula de vidres rectangulars amb peces romboïdals en les interseccions en la part superior un llaç del que penja una garlanda floral. En el marge inferior esquerra l'anotació: Escala 1 /10.

Dibuix de vitrall per a finestral amb la representació d'un paisatge amb castell

Dibuix de vitrall per a finestral format per onze obertures rectangulars, en ells hi ha representada una única escena, un paisatge en la part central i d'alt d'un turó hi ha un castell, en les costat dret un llac i al camper un poble i al costat esquerra una alta muntanya nevada, als laterals i a primer pla hi han dibuixats diferents elements de la natura, plantes, arbres així com dos camins un que sembla anar cap al castell.

Dibuix de vitrall per a finestral amb l'al·legoria a l'agricultura

Dibuix de vitrall per a finestra que fa referència a l'agricultura, es veu la part de davant d'un tractor, i en la part esquerra una gran espiga, al camper una branca d'ametller. Hi ha diverses anotacions a llapis en la part inferior la paraula : AGRICULTURA, i en la part superior el número 6. El dibuix està marcat en la part superior per les lletres : A,B,C,D.

Dibuix de vitrall per a finestral amb paisatge arquitectònic

Dibuix de vitrall per a finestral estructurat en dotze obertures rectangulars en les que es representa un única paisatge. Aquest és un paisatge arquitectònic ja que en el primer terme veiem dibuixat una font amb balustres, al camper el mart i les muntanyes, tot això acompanyat de plantes florides i arbres. El dibuix té superposada una quadrícula a llapis i les seccions numerades, aquest es un pas previ per passar el projecte a cartró. En la part superior esquerra el text a llapis: partes 2 iguales lectura dubtosa i en la part inferior dreta: 10 a 12. I en la part posterior a tinta la paraula: PAISATGE

Dibuix de vitrall per a finestral amb paisatge i fortalesa al fons

Dibuix de vitrall per a finestral, l'escena està dividida en tres obertures, es veu un paisatge amb un castell-fortalesa al camper. Per l'estil del dibuix que representa el vitrall així com els motius decoratius sembla que seria un projecte no realitzat per a la casa Garriga-Nogués de Barcelona, ja que es molt similar al que finalment es van portar a terme. La Casa Garriga i Nogués, de Barcelona, va ser construïda per l'arquitecte Enric Sagnier entre el 1899-1901.

Dibuix de vitrall per a finestral amb paisatge mariner i rural per al Sr. Enrique de Olano y Barandiarán

Dibuix de vitrall per a finestral per a la casa del ser Enrique de Olano del carrer Balmes núm. 2. principal. L'estructura del finestral està formada per quatre obertures d'acabament semicircular, en les dues primeres es troba representat un paisatge marítim amb una xarxa de pescador amb peixos, unes barques vora el mar i unes gavines volant. En les dues obertures de la dreta en canvi hi ha representat un paisatge rural amb arbrés un poble, un gos a primer terme, una església d'amunt d'un turó fruita i bolets. Hi ha diverses anotacions. En la part superior dreta: Don Enrique 22 64 85 / Balmes, 2 principal. En el mateix costat però en la part inferior: ESCALA 1:5, LUIS VIDAL-QUADRAS. Estudio. Pza Bonanova nº 5. 215668. En el lateral esquerra un petit croquis amb les mides de cada obertura i en la part inferior a llapis: Dn Enrique de Olano.

Dibuix de vitrall per a òcul amb el planeta saturn

Dibuix de vitrall d'òcul amb la representació del planeta saturn en el centre, el camper imita el cel, es un mosaic de vidres de formes irregulars amb tons blaus i verds foscos, vitrall segurament dissenyat per al Saturno park (parc d'atraccions que hi va haver al parc de la Ciutadella entre 1911 i 1926). A tinta la inscripció: ojo saturno más grande.

Dibuix de vitrall per a porta amb la representació de paisatge

Dibuix de vitrall de porta de quatre llums amb tarja en la part superior. L'escena ocupa totes les obertures. En les dues centrals i part de les dues laterals hi ha dibuix d’un paisatge amb dues cases al mig del camp, amb arbres un caminet i el cel amb ocells volant. Aquest paisatge central va envoltat per un marc que recorre tot el perímetre de vidres vermells i blaus amb gira-sols.

Dibuixos de vitrall per a finestra amb la representació de diversos paisatges amb les diferents estacions de l'any

Tres dibuixos de vitralls per a claraboia. Són tres dibuixos d'una mateixa claraboia, la unió de tots tres fa el vitrall. El central representa sol, núvols i ocells i els altres dos, dos paisatges que es presenten en diferents estacions de l'any. La lluerna il·lumina l'escala del castell de Rocabruna, reformat per l'arquitecte Eduard Maria Balcells i Buïgas.

Dibuixos de vitralls dues finestres amb paisatges

Dibuixos de vitralls per a dues finestres amb motius paisatgístics en el seu interior. En la part inferior dels dos dibuixos estan escrites a llapis les lletres C i D. Això vol dir que originàriament també hi devia d'haver els dibuix de vitralls corresponents als models A i B. També a sota del projecte de la dreta hi a llapis E. 1:10.

Dibuixos de vitralls per a finestrals amb paisatges

Dibuixos de vitralls per a dos finestrals de dues obertures cada un, amb la representació de dos paisatges, el de l'esquerra més arquitectònic amb la imatge d'una figura asseguda en un banc i una escultura clàssica a el de la dreta sol es paisatge amb arbres i vegetació. En la part inferior dreta: Escala 1:10 i en la part superior diverses anotacions numèriques amb un sumatori.

Dibuixos de vitralls per a finestres amb la representació de paisatge i jardí arquitectònic

Dos dibuixos de vitralls de finestres que comparteixen el mateix suport. En un hi ha representat un paisatges amb cignes, en l'altra un font arquitectònica amb escultura. En el marge superior esquerra hi ha escrit: Sr. Prat, luis ( I un altre text de difícil lectura), en el marge inferior dret Escala 1:10

Dibuixos de vitralls per a finestres amb poblet i flors

Dibuix de dues finestres rectangulars en la de la dreta es veu un poble enmig de la natura, en l'altre un paisatge amb flors, geometrització de les formes. En la part inferior esquerra l'anotació: GRANELL SA i en la dreta Esc. 1/10

Fotografia de vitrall per a finestral per al Palau Rodríguez de Azero

Fotografia de projecte de vitrall per a finestral amb un paisatge de cactus amb el Teide al camper i una arquitectura a mà esquerra. En la part superior l'escut de la Laguna. És un projecte de vitrall per al Palau de Rodríguez de Azero, actual Casino de la Laguna que finalment no es va portar a terme. En la part posterior a llapis el text: Rodríquez de Ázaro lectura dubtosa, i la numeració: 03422.

Fotografia de vitrall per a finestral per al Palau Rodríguez de Azero

Fotografia de projecte de vitrall per a finestral amb un paisatge de cactus amb el Teide al camper i una arquitectura a mà esquerra. En la part superior l'escut de la Laguna. És un projecte de vitrall pel Palau de Rodríguez de Azero, actual Casino de la Laguna, que finalment no es va portar a terme. En la part posterior a llapis el text: Rodríquez de Ázero [lectura dubtosa]. i la numeració: 203422.

Resultats 1 a 100 de 122