Palau Episcopal de Barcelona

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Palau Episcopal de Barcelona

Termes equivalents

Palau Episcopal de Barcelona

Termes associats

Palau Episcopal de Barcelona

5 Descripció arxivística results for Palau Episcopal de Barcelona

5 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Número 0277. Cadira de braços

Cadira de braços amb fusta de noguera i entapissat de vellut. Va ser encarregat per al Palau Episcopal pel Cardenal Casañas.

Número 0291. Setial del Cardenal Casañas

Setial del Cardenal Casañas. Els Busquets van realitzar múltiples encàrrecs per al Cardenal Casañas a partir d'aquesta primera comanda. Per al Saló de Recepcions o de Respecte del Palau Episcopal, com es veu a la fotografia, acompanyant al setial, van realitzar vuit grans sofàs amb fusta de noguera tallada, encerada i envernissada, entapissats de vellut llavorat (els quals encara es conserven). El tro estava cobert per un gran cobricel, en el seu moment molt lloat per la premsa. Va desaparèixer durant la guerra civil, essent substituït posteriorment tot el mobiliari del Saló.

Número 0331-332. Cadiratge amb cadira de braços i cadira

  • ES ES MDB 3-405-02-02-02-09-01-01-BUS-0539-003
  • UDS
  • [ca. 1902]
  • Part of Casa Joan Busquets

Cadiratge amb cadira de braços i cadira. Es tracta d'un model que recorda el cadiratge del llegat Casades del Museu d'Arts Decoratives de Pedralbes i també un cadiratge que es conserva al Palau Episcopal de Barcelona. Aquí els braços són cavallets de talla, que li confereixen una més gran ampul·lositat.