Pere, Ermengol de Rocafort, sant, 1238-1304

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Pere, Ermengol de Rocafort, sant, 1238-1304

Termes equivalents

Pere, Ermengol de Rocafort, sant, 1238-1304

Termes associats

Pere, Ermengol de Rocafort, sant, 1238-1304

8 Descripció arxivística results for Pere, Ermengol de Rocafort, sant, 1238-1304

8 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Fotografia de vitrall amb la figura de sant Pere Armengol i una escena de la seva vida

Fotografia de projecte de vitrall, el projecte està dividit en dues part en una es troba la figura del sant, en l'altra part una escena de la vida del sant, on hi ha representada l'aparició de la Mare de Déu al sant, en la part superior en una cartel·la el nom del sant: S. Petrus Armengol. En la part posterior el segell de la casa de fotografia: FOTOS RIERA LA BISBAL.

Imatges fotogràfiques de dotze finestrals de la Catedral de Tarragona

Plafó amb fotografies adherides dels vitralls de dotze finestrals de la Catedral de Tarragona. Cada finestral està numerat i remet a l'explicació textual del contingut de les imatges representades. Aquestes són les següents: 1: sant tomàs d'Aquino, 2: sant Pere Armengol; 3: san Bernat Calvó; 4: san Bonaventura Gran; 5: sant Benet Abat; 6: sant Pròsper bisbe de Tarragona; 7: sant Magí, ermità; 8: sant Bernat de Claravall; 9: sant Eulogi; 10: sant Auguri; 11: sant Oleguer; 12: sant Fructuós.

Pàgina de mostrari 92, sense clixés

Fotografies de projectes de vitralls per a finestres amb la representació de diversos sants: sant Auguri, sant Bernard Calvó, sant Pròsper, sant Eulogi, sant Pere Armengol.