Fonds SAN - Pete Sans

Prototipus d'una taula Sistema Elemental. Fotografia Esbossos de mobiliari Esbossos del Sistema Elemental Esbossos de mobiliari Esbossos de taules Esbossos de butaques Esbossos de seients Esbossos de butaques Dibuixos de mobiliari Dibuix d'una butaca Esbossos de butaques Esbossos d'estructures de butaca Esbossos de seients Dibuix d'una butaca Esbossos d'estructures de butaca Esbossos de butaques. Esbossos de butaques Exposició premis Delta 1988 Esbossos de butaques Dibuix de perfil de la taula Aleta Esbossos amb elements de mobiliari Diploma selecció Deltas ADI FAD 1988 Diploma selecció Iberdiseño '90 Embalatges del llum Lamparaprima Article El arte de vivir Esbossos de llums i seients Esbossos de llums, taules i seients
Original Digital object not accessible

Identity area

Reference code

ES ES MDB SAN

Title

Pete Sans

Date(s)

  • 1986 / 1990 (Creation)

Level of description

Fonds

Extent and medium

4 Projectes

Context area

Name of creator

(1947-)

Biographical history

Dissenyador industrial, nascut a Barcelona el 1947. Inicia els seus estudis a la Hochschule für Gestaltung d’Ulm tot i que no arriba a finalitzar la carrera. Després de treballar en diversos sectors, el 1971 fa el disseny gràfic i edició de la revista experimental de fotografia PapelEspecial. El 1979 la productora Snark Design s’interessa per uns prototips seus i des d’aleshores es dedica al disseny, principalment de mobiliari i il·luminació. Els seus productes han estat editats per diverses empreses com Vapor, Santa & Cole, BD Ediciones de Diseño, o Calma, entre d’altres. El 1994 crea la seva pròpia productora, Petesans Sistemes Integrals S.L. Les seves peces han rebut diversos premis nacionals i internacionals, destacant la cadira de braços Coqueta (1987) o el llum Lamparaprima (1979).

Archival history

Immediate source of acquisition or transfer

Content and structure area

Scope and content

Appraisal, destruction and scheduling

Accruals

System of arrangement

Conditions of access and use area

Conditions governing access

Lliure accés, segons els termes establerts en la normativa d'accés del Centre de Documentació del Museu del Disseny de Barcelona, amb possibles excepcions derivades o relacionades amb l’estat de conservació, d’acords presos amb el donant en el moment de l’ingrés o de l’existència de dades protegides per la legislació vigent.

Conditions governing reproduction

Qualsevol persona pot obtenir reproduccions dels documents que siguin de lliure accés sempre que aquest no estigui limitat per l’estat de conservació, per acords presos amb el donant en el moment de l’ingrés o per l’existència de dades protegides per la legislació vigent. La reproducció es farà d’acord a l’establert en la Llei de Propietat Intel·lectual en els documents en que aquesta sigui d’aplicació. Per a la reproducció de qualsevol tipus de document, tant per a ús privat com públic, es requereix la sol·licitud prèvia de l'interessat i l'autorització expressa i per escrit del Centre de Documentació del Museu del Disseny de Barcelona.

Language of material

Script of material

Language and script notes

Physical characteristics and technical requirements

Finding aids

Allied materials area

Existence and location of originals

Existence and location of copies

Related units of description

Related descriptions

Notes area

Alternative identifier(s)

Access points

Subject access points

Place access points

Name access points

Genre access points

Description control area

Description identifier

Institution identifier

Rules and/or conventions used

Status

Level of detail

Dates of creation revision deletion

Language(s)

Script(s)

Sources

Digital object (Master) rights area

Digital object (Reference) rights area

Digital object (Thumbnail) rights area

Accession area

Related subjects

Related people and organizations

Related genres

Related places