Rètols

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Rètols

Termes equivalents

Rètols

Termes associats

Rètols

27 Descripció arxivística results for Rètols

27 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Dibuix de gravat a l'àcid per a rètol d'establiment de la fábrica española de automóviles A. ELIZALDE

Dibuix de vidriera a l'àcid per a rètol d'establiment per a l'empresa A. Elizalde. En el rètol trobem el text: Fábrica española de automóviles A. Elizalde. Paseo S. Juan 149 Barcelona, Automobiles de turismo, reparto omnnibus camiones coche militar de sanidad y policia. Concesionarios para Cataluña. Pujadas y Llobet, Paseo de Gracia, 88, Barcelona. En la part central el dibuix d'un cotxe flanquejat per l'escut de l'empresa. En els laterals anotacions numèriques amb les mides.

Dibuix de gravat a l'àcid per a rètol d'establiment del Vermouth Cinzano

Dibuix de vidriera a l'àcid per a rètol d'establiment, és una publicitat del VERMOUTH CINZANO TORINO, en la part superior hi ha el text: HIGIÉNICO DE PURO MOSCATEL, el dibuix d'una ampolla a mà esquerra envoltada per ceps de raïm que formen garlandes en la part superior a sobre del nom del producte, de les que pengen gotims de raïm agafats amb llaçades a les garlandes. En la part inferior a llapis el text: ¿que medida se suma? I en la part posterior unes anotacions numèriques amb les mides 300 x 200

Dibuix de porta per a l'empresa Aerografia E. Teixidor

Dibuix de porta per a l'empresa Aerografia E. Teixidor. En el dibuix del vidre hi ha escrita el text: Aerografia E. Teixidor. En la part inferior: Fodo transparente / letras mate y perfiladas. En el marge inferior dret: Escala 1-10. Inclou data.

Dibuix de rètol amb el nom Andreu

Dibuix de rètol amb el nom Andreu. En el dibuix del vidre hi ha escrita el text Andreu. En el marge inferior esquerra Escala 1-10. En el lateral dret anotacions numèriques de les mesures.

Dibuix de vidre a l'àcid per a rètol de l'empresa Granell y Ca

Dibuix de vidre a l'àcid per a rètol de l'empresa Granell y Ca, amb el text: Granell y Ca / ENRIQUE GRANADOSN º 46 .TELEFONO.725826. VIDRIERAS ARTÍSTICAS, CRISTALES Y VIDRIOS PLANOS, CURVADOS DE TODOS TAMAÑOS, GRABDOS, BISELADOS / DECORCION CON ESMALTES TRASPARENTES Y OPCOS MONTURAS LATÓN Y PLOMO GALVANIZADO / ETA CASA HA OBTENIDO DIVERSAS MEDALLAS DE ORO Y PLATA Y OTRS NUMEROSASA RECOMPENSAS. Al centre el dibuix d'una al·legoria femenina asseguda en una taula de decoració gòtica dibuixant, al seu darrera un fragment de rosassa, en la part central de la taula, entremig de les potes l'escut de la casa reial Espanyola i el text: PROVEEDORES DE LA REL CASA BARCELONA. Aquest anunci era el mateix que ja utilitzava la casa Rigalt, Granell y Cia. El dibuix està signat per J.TRIADÓ. En la part posterior hi ha diversos fulls adherits, en un posa libro de información de la compañia trasatlántica. / Granell / Casals / El suport per darrera porta el segell: taller de fotograbado José Barbany. Calle Mallorca,. 186?- / cinco cms alto 64966 / Editorial Apolo. Calle flores, num 16, Barcelona, Direc. Teleg. FYEP y telefono-5238-A

Dibuix de vidre a l'àcid per a rètol de l'empresa Granell y Cia.

Dibuix de vidre a l'àcid per a rètol de l'empresa Granell y Ca, amb el text: Granell y Ca / VIDRIERAS Y GRABADOS ARTISTICOS. VIDRIOS Y CRISTLES PLANOS Y CURVADOS - BARCELONA. ENRIQUE GRANADOSN º 46 .TELEFONO.725826. En la part superior amb llapis de color hi ha unes anotacions de lectura dubtosa Catalunya ? Als laterals hi ha les mesures i en la part posterior uns petits dibuixos i una anotació numèrica

Dibuix de vidre a l'àcid per a rètol del Casal d'Esquerra Republicana de Catalunya de Catalunya França Xica

Dibuix de vidre a l'àcid amb la inscripció Casal d'Esquerra Republicana de Catalunya França Xica, de l'arquitecte L. Déu. Hi ha dibuixats el rètol i els aparadors i en la part posterior un croquis de la planta. En la part superior diverses anotacions numèriques, Arq. L. Déu, Escala 1:10.

Dibuix de vitrall per a rètol amb el text "Oficina de Farmacia" per a la farmàcia del doctor Lluis.

Dibuix de vitrall per a rètol amb el text Oficina de Farmacia per a la farmàcia del doctor Lluis. Hi ha diverses anotacions a llapis en la part superior amb les mesures, hi tornem a trobar el text Oficina de Farmacia i en la part inferior: Farmacia Doctor Lluis i un croquis . En la part posterior també hi ha un croquis del vitrall d'una porta d'entrada.

Dibuix de vitrall per a rètol del taller de Joaquim Renart

Dibuix de vitrall de dos rètols en un hi ha l'escrit: pintura i en l'altre escultura. Aquest darrer sol hi ha les lletres a llapis sense acolorir. En el primer sí que està acolorit i projectat tot el rètol. Les lletres de color verd esta sobre un camper de vidres irregulars de color rosat, al voltant una retícula de vidres rectangulars, amb les línies que emeten el plom pintades de daurat. Aquests rètols anaven per a al taller que el pintor i decorador Joaquim Renart i el seu germà Dionís tenien al carrer Diputació, 271 de Barcelona. El nom de l'artista i l'adreça la tenim escrita en el mateix projecte en el marge superior esquerra a llapis, també a llapis el text: galon 1 1/2 / tomar medidas cristales. Al voltant diferent numeració amb les mesures.

Dibuix de vitrall per al cartell pels Magatzems Jorba

Dibuix de vitrall de cartell anunciador amb estructura de ferro, en la part interior decoració floral i un text en la part esquerra on hi posa: Grandes Almacenes Jorba. A l'altre costat sembla que havia d'anar el mateix text ja que està mig posat a llapis. Al marge inferior dret una signatura : F. Cuiper lectura dubtosa També hi ha anotacions a llapis de les mides.

Dibuix de vitrall temàtica oriental per a establiment amb el nom TOKITO

Dibuix de vitrall per a rètol d'establiment hi ha representades les ombres de nens jugant a mà esquerra un amb un estel, l'altra amb un fanalet a l'altra banda dos nens més tots dos amb ventalls un d'ells mira de tocar una papallona, totes les figures estan a sobre d'una branca. Al centre la paraula TOKITA.

Dibuixos de vidre a l'àcid per rètols amb l'anunci del Vermouth Cinzano

Dibuix de vidre a l'àcid per a tres rètols amb l'anunci del Vemouth Cinzano, el de la part superior sol està el croquis el altres dos estan dibuixats, es veu l'ampolla de cinzano acompanyada del text: VERMOUTH CINZANO TORINO HIGIENICO DE PURO MOSCATELL. En la part posterior una bordura de ceps amb raïms. En el marge inferior dret: Escala 1:10

Dos dibuixos de vitralls de temàtica oriental per a establiment amb el nom TOKITO

Dos dibuixos de vitrall per a rètol d'establiment en el primer hi ha les ombres de nens jugant un amb un estel, l'altra amb un fanalet a l'altra banda dos nens més tots dos amb ventalls un d'ells mira de tocar una papallona, totes les figures estan a sobre d'una branca. Al centre la paraula TOKITA. L'altre rètol també té la paraula TOKITA en el centre i a banda i banda a l'esquerra una cigonya amb un cistell al bec portant un nadó a la dreta el mont Fuji. En la part superior una anotació numèrica amb les mides: 440 x 70 cm.

Logotip P.A.A. Novedades S.A.

  • ES ES MDB 3-404-03-01-06-BAD-U1098
  • UDS
  • [entre 1920 i 1937]
  • Part of Antoni Badrinas

Projecte d'un logotip de l'anagrama de la companyia P. A. A. Novedades S.A. Es mostren tres models de logotips, els dos laterals han estat marcats amb una creu per sobre. També consta l'esbós de la lletra "P" en majúscula a l'angle superior dret.

Rètol

  • ES ES MDB 3-404-03-01-06-BAD-U0621
  • UDS
  • [entre 1920 i 1937]
  • Part of Antoni Badrinas

Projecte de rètol amb la inscripció "Ortopedia Riba Articulos plasticos Gomas y Amiantos". Vista frontal. Inclou mesures. En el revers hi ha un projecte d'un llit.