Roba de vestir de dona

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Roba de vestir de dona

Termes equivalents

Roba de vestir de dona

Termes associats

Roba de vestir de dona

13 Descripció arxivística results for Roba de vestir de dona

13 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Blusón Pichi. Targeta

Targeta impresa, de forma rectangular, amb publicitat de producte de confecció. Impresa a color (blau, marró, negre). Inclou la inscripció "Blusón / Pichi / Marca registrada" i dibuix de dona amb pantalons i fumant.

Casa Gil. Pantalón señora. Etiqueta

Etiqueta impresa, de forma rectangular, per a producte de confecció de la marca "Casa Gil". Impresa a color (verd, blau). Inclou la inscripció "Casa Gil / Pantalón señora".

Casa Gil. Robes señora. Etiqueta

Etiqueta impresa, de forma rectangular, per a producte de confecció de la marca "Casa Gil". Impresa a color (verd, blau). Inclou la inscripció "Casa Gil / Robes señora".

Chaqueta señora. Etiqueta

Etiqueta impresa, de forma rectangular, per a producte de roba interior. Impresa a color (rosa, lila). Inclou la inscripció "Chaqueta señora / Art. / Mod. / Col. / Ta." i dibuix decoratiu.

Cubre-corsés. Etiqueta

Etiqueta impresa, de forma rectangular, per a envàs del producte "Cubre-corsés". Impreses a color (verd, blau marí). Consta la inscripció "Cubre-corsés / Art. / Talla".

Pantalón señora. Etiqueta

Etiqueta impresa, de forma rectangular, per a producte de roba interior. Impresa a color (verd, negre). Inclou la inscripció "Pantalón señora / Art. / Talla / Color" i logotip d'octàgon amb cercle a dintre.

Robes señora. Etiqueta

Etiqueta impresa, de forma rectangular, per a producte de roba interior. Impresa a color (verd, negre). Inclou la inscripció "Robes señora / Art. / Talla / Color" i logotip d'octàgon amb cercle a dintre.

Suéter señora. Etiqueta

Etiqueta impresa, de forma rectangular, per a producte de roba interior. Impresa a color (rosa, lila). Inclou la inscripció "Sueter señora / Art. / Mod. / Col. / Ta." i dibuix decoratiu.

Toreras. Etiqueta

Etiqueta impresa, de forma rectangular, per a envàs del producte "Toreras". Impreses a color (verd, blau marí). Consta la inscripció "Toreras / Art. / Talla".