Santa Maria d'Olò

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Santa Maria d'Olò

Termes equivalents

Santa Maria d'Olò

Termes associats

Santa Maria d'Olò

4 Descripció arxivística results for Santa Maria d'Olò

4 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Dibuix de motiu decoratiu de vitrall per a claraboia amb un paisatge que representa la primavera i l'estiu. Castell de Rocabruna

Dibuix de vitrall per a claraboia amb quatre obertures circulars. En totes elles hi ha una continuïtat del mateix paisatge, encara que canvia l'estat de la natura. En les dues de l'esquerra és primavera i en les dues de la dreta estiu. Representa un vitrall mosaic fet a partir de fragments de vidre de contorns irregulars. En la part dreta hi ha diverses numeracions manuscrites que corresponen al tipus de vidre que ha d'anar en cada espai. En la part posterior el text manuscrit boya Sr. Bansells.

Dibuix de motiu decoratiu de vitrall per a claraboia amb un paisatge que representa la tardor i l'hivern. Castell de Rocabruna

Dibuix de vitrall per a finestra amb quatre obertures circulars. En totes elles hi ha una continuïtat del mateix paisatge, encara que canvia l'estat de la natura. En les dues de l'esquerra és tardor i en les dues de la dreta hivern. Representa un vitrall mosaic fet a partir de fragment de vidre de contorns irregulars. En la part esquerra hi ha diverses numeracions manuscrites que corresponen al tipus de vidre que ha d'anar en cada espai.

Dibuixos de vitrall per a finestra amb la representació de diversos paisatges amb les diferents estacions de l'any

Tres dibuixos de vitralls per a claraboia. Són tres dibuixos d'una mateixa claraboia, la unió de tots tres fa el vitrall. El central representa sol, núvols i ocells i els altres dos, dos paisatges que es presenten en diferents estacions de l'any. La lluerna il·lumina l'escala del castell de Rocabruna, reformat per l'arquitecte Eduard Maria Balcells i Buïgas.