Targes

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Targes

Termes equivalents

Targes

Termes associats

Targes

68 Descripció arxivística results for Targes

68 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Dibuix amb la lletra alfa

Dibuix de vitrall de forma rectangular amb formes florals i vegetals i la lletra alfa (el principi) en el centre. D'estil neoromànic.

Dibuix amb la lletra omega

Dibuix de vitrall de forma rectangular amb formes florals i vegetals, en el centre la lletra omega (el fi). D'estil neoromànic.

Dibuix amb la representació d'un bisbe

Dibuix de vitrall de forma rectangular on hi ha representat el bust d'una figura masculina. Porta els símbols dels bisbes, el bàcul i la mitra. La representació masculina es troba dins d'una forma octogonal que alterna angles rectes i lobulats. D'estil neoromànic.

Dibuix de paravent amb vitrall

Dibuix de vitrall de paravent de vuit fulles en tons rosats, en la part superior de cada una de les fulles hi ha projectat un vitrall, entre tots fan la composició del paisatge. En el de la punta apareixen dos nens nus (puttis), al següent dos cignes, paisatge amb un llac i un molí de vent que s’estén pels cinc següents i en el de l'extrem esquerra hi ha representat una copa exuberant de flors.

Dibuix de porta amb vitrall amb un paisatge

Projecte del que sembla la part superior d'una porta. El Dibuix de vitrall està dividit en tres parts diferenciades, hi ha tres tarja, la central més alta que les laterals i amb un acabament semicircular. En aquesta tarja hi ha dibuix d’un paisatge presidit per un espai amb aigua (llac, estan, riu..) el motiu es troba emmarcat per unes garlandes florals amb llaços. Les targes laterals de menor mesura que la central repeteixen els mateix motiu decoratiu, garlandes florals amb llaços en un camper irregular. Hi ha diverses anotacions a llapis, en la part superior esquerra: Güell de Vilafranca. Fa referència a l'arquitecte vilafranquí santiago Güell i Grau (1869-1955), va estar actiu entre 1892 i 1920, les seves obres primer són de caire modernista i evoluciona cap al noucentisme. Aquest dibuix de vitrall sembla formar part d'aquests darrers anys de l’arquitecte. En part inferior trobem altres anotacions a llapis: mides de llum: 197m/m x 792m/m / mides de galze: 217m/mx812m/m (descontar franquicia). En la part inferior dreta a tinta: Escala 1:10. En la part posterior un dibuix de vitrall de la situació i torna posar Sr. Güell Vilafranca.

Dibuix de targes una amb una banderola amb les sigles: XTCE i l'altra decoració ornamental per ser executat en groc de plata, totes dues tenen com a sanefa una corda amb àncores en els angles.

Dibuix de targes una amb una banderola amb les sigles: XTCE i l'altra decoració ornamental per ser executat en groc de plata, totes dues tenen com a bordura una corda amb àncores en els angles. En el marge inferior dret: Escala 1:10

Dibuix de tarja amb motius vegetal, sanefa rectangular per ver amb la tècnica del vidre a l'àcid combinada amb groc d'argent per a Sert

El dibuix decoratiu de dues parts centrals està projectat en un paper apart i adherit per un dels costats al projecte original, proporcionant així dos model diferents. En la part inferior hi ha diverses anotacions: medidas de los vidrio A y C / tres metros 8 y 1/2 centímetros x 0`56 central arreglo lectura dubtosa. Cristal C 8 1/12 x1,42 . En la part posterior la paraula: Sert

Dibuix de vidre a l'àcid per a porta amb tarja decorada amb corones vegetals, cintes i llaços

Dibuix de vidre a l'àcid per a tarja de porta. És una tarja amb arc carpanell amb decoració de corones ovalades vegetals subjectes per un gran llaç central del que cau un ram vegetal, la composició es completa amb unes grans cintes que naixen del llaç central i van cap als laterals. En la part inferior hi ha marcades quatre obertures amb una decoració a llapis poc definida però que sembla que segueix la línia clàssica de la tarja. En el marge inferior dret: Escala 1:10

Dibuix de vidre a l'àcid per a sanefa decorativa amb una creu en la part central i les lletres C/S

Dibuixos de vidre a l'àcid per a tarja decorativa, hi ha dibuixades les lletres C i S mitjançant formes vegetals i en el centre una creu. Aquests tres elements estan emmarcat per una forma rectangular, esgraonada en les puntes i amb cinta perlada. Al voltant motiu ornamental vegetal. Tota la tarja també va resseguida per una cinta perlada amb palmes en el angles.

Dibuix de vidre a l'àcid per a tarja de porta decorada amb motius vegetals i florals

Dibuix de vidre a l'àcid per a tarja. Sol hi ha dibuixat i acolorida la part esquerra del projecte. Es veu una bordura amb decoració floral, vegetal i rocalla, i en una obertura central una xarxa romboïdal amb flors en l’interior. La decoració es basa amb elements extrets dels repertoris barrocs. Al lateral esquerra l'anotació: Escala 1:10.

Dibuix de vitrall per a finestra amb la representació de sant Josep i la Mare de Déu amb el nen

Dibuix de vitralls de dos finestres i una tarja en la part superior. En la tarja hi ha l'escut heràldic d'un bisbe. En cada una de les finestres les representacions, a l'esquerra de la Mare de Déu amb el nen, a la dreta sant Josep. Les figures es troben a sobre de mènsules. La decoració del camper és senzilla, contenint formes geomètriques i sanefes amb motius circulars amb la creu al centre. Aquest motiu es repeteix en la part inferior de cada una de les finestres. En la part superior del dibuix de vitrall consta la inscripció manuscrita a llapis "Fco. Martorell" (lectura dubtosa).

Dibuix de vitrall per a finestra amb motius vegetals i florals

Dibuix de vitrall per a tarja, de línies corbes en la part superior i rectilínies en la inferior. Al centre una copa amb flors dins d'un marc del que sorgeixen dues garlandes (una cap a cada costat) rematades en la punta per una llaçada. En la part superior a llapis la inscripció: Manich Sabadell (casa Durán). Escala 1:20 marge inferior dret. Possiblement el disseny es de Joan Garriga i Manich. En la part posterior escrits a llapis, comptes.

Dibuix de vitrall per a finestral amb decoració ornamental en la tarja

Dibuix de vitrall per a finestral amb acabament semicircular. Trobem dibuixada i acolorida l'ornamentació de la tarja superior amb un font reticulat de formes rectangulars i motius ornamentals (garlandes, fulles d'acant,,) extrets dels repertoris ornamentals barrocs. En la part superior el text: Los vidrios de color que sean de entonacion mas vigorosa dejando solo palidos los de forma rectangular X / azul / Folc. En la part inferior el text: ojo comprobar los ? Sr. Freola lectura dubtosa. En el revers les anotacions numèriques en formules matemàtiques i la paraula Samllosa lectura dubtosa.

Dibuix de vitrall per a finestral amb decoració ornamental en una sanefa horitzontal.

Dibuix de vitrall per a finestral amb acabament semicircular. Trobem dibuixada i acolorida una bordura horitzontal en la part superior centre del finestral, amb formes circulars amb motiu floral en el centre, el camper en una retícula amb peces circulars en les interseccions. Diverses anotacions numèriques i el text: 1 tarja igual que al lado. En el marge inferior: Escala 1:10.

Dibuix de vitrall per a finestres amb motius florals

Dibuix de vitrall de dues finestres rectangulars la segona té acabament en un lòbul amb forma de llàgrima, la decoració es centra en totes dues amb una decoració floral i vegetal que hi ha en la part superior i que penja cap a la inferior. El camper és una retícula de vidres rectangulars.

Dibuix de vitrall per a tarja amb decoració vegetal

Dibuix de vitrall per a tarja en la part central una peanya amb un text amb elements vegetals, de la peanya sorgeixen a banda i banda dos grans fulles d'acant que giren cap al centre. Al voltant una bordura de peces circular. En la part inferior dreta a tinta: Escala 1:10. En la part del darrera a llapis dos dibuixos de traç lliure, i escrites les mesures.

Dibuix de vitrall per a tarja amb fons reticulat rectangular amb cibes per a Hijo G. Gilbert Terol. Alcoy

Dibuix de vitrall per a tarja amb camper reticulat rectangular amb cibes per a Hijo G. Gilbert Terol. Alcoy. En la part superior el text a llapis: fondo blanco / cibas amarillas / cenefa azul muy fuerte / i el número 5. En el lateral esquerra també a llapis: Hijo G. Gilbert Terol / Alcoy.

Dibuix de vitrall per a tarja amb la representació de cistell amb fruites

Dibuix de vitrall per a tarja de forma rectangular, la decoració es troba al centre del projecte, el motiu és una copa exuberant de fruites a banda i banda decoració de formes vegetals (fulles d'acant). En al part inferior dreta a tinta hi ha l'anotació E:1:10. En la part posterior a llapis: Sr. Sopena.

Dibuix de vitrall per a tarja amb la representació de la Glòria a Crist Rei

Dibuix de vitrall per a tarja amb acabament d'arc carpanell. Al centre un emblema segurament d'alguna ordre religiosa (corona d'espines, daus..) envoltat per una safena de formes que s'entrellacen, en la part inferior un cartell on hi posa: Gloria a cristo rey. Al marge inferior dret Escala 1 /10. Hi ha a llapis les mesures als laterals del disseny.

Dibuix de vitrall per a tarja amb motiu floral

Dibuix de vitrall de dues targes, la primera amb l’esbós de la decoració floral (roses) acolorit, l'altra a sota de la primera sol amb el dibuix de vitrall a llapis de l'estructura. Hi ha diverses anotacions a llapis 1 tarja, tarja 2 y F.

Dibuix de vitrall per a tarja amb motiu floral

Dibuix de vitrall d'una tarja, hi ha representat una panera amb fulles i fruites, emmarcades per un oval amb decoració de fulles d'acant molt sintetitzat. En la part superior diferent anotacions a llapis de difícil lectura (tarja comedor, ingles cuarto?). En la part posterior dibuix de vitrall a llapis de l'estructura d'una tarja. Hi trobem l'anotació: Escala 1:10 en el marge inferior dret.

Dibuix de vitrall per a tarja amb motius florals i vegetals

Dibuix de vitrall per a tarja, hi ha dos motius vegetals-florals representats diferents son dos mostres per al client. Totes dues tenen la representació de la fulla d'acant i la flor de la magrana, però en un les dimensions d'aquests motius són més grans que en l'altra. El dibuix del vitrall és d'estil neogòtic.

Dibuix de vitrall per a tarja amb motius vegetals

Dibuix de vitrall per a tarja rectangular. Hi ha dibuixat tot un conjunt de branques amb fulles y fruits (recorden taronges) que sorgeixen com si fossin raigs de sol del centre on hi ha un motiu vegetal de forma semicircular. Motius mots esquematitzats. Hi ha a llapis als laterals les anotacions de les mesures, i en la part inferior esquerra també a llapis: ESC. 1/10.

Dibuix de vitrall per a tarja de galeria per al Sr. Cortes amb garlandes florals i medallons

Dibuix de vitrall per a tarja de galeria per al Sr. Cortes. És una tarja rectangular apaïsada, sol està decorada la meitat del dibuix. El motiu ornamental es basa en garlandes florals que van enllaçant diverses formes circulars, el motiu del camper és una planta enfiladissa, al voltant també una bordura floral i vegetal. En la part superior esquerra el nom: Sr. Cortes i en l'esquerra: Tarja Galeria, en la part inferior: Escala 1:10. Hi ha diverses anotacions numèriques amb la numeració dels plafons i alguns croquis del dibuix.

Dibuix de vitrall per a tarja de porta per al carrer Ausias March, 3 de Barcelona

Dibuix de vitrall per a tarja semicircular amb una peça ovalada en la part central (ciba) de la que surten garlandes florals amb llaços, per al carrer Ausiàs March, 3 de Barcelona tal com ho indica una anotació en la part superior. En el marge inferior dret: Escala 1 /10. En el revers : 78 / Llagostera.

Dibuix de vitrall per al cartell per la Panaderia de la Concepción

Dibuix de vitrall per a tarja per a la panaderia de la concepción, actualment encara es conserva el rètol però la botiga a canviat de funció. En el rètol surt escrit el text per fer en vidre: Panaderia de la concepción. A banda i banda formes vegetals i el camper és un mosaic de formes irregulars. A mà dreta es troba el segell de l'empresa Rigalt, Granell y Cia i també: Escala 1:10. En la part inferior i a llapis de color: Todo lo antes Posible

Dibuixos de laterals i tarja per a la porta de sant Pau i sant Pere de l'església de la Colònia Infantil de la Roca. Escola Residència Bell-lloch

Dibuixos de finestres laterals i tarja superior de les portes de sant Pere i sant Pau de la Colònia infantil de la Roca o Escola residència Bell-lloch. Actualment és la seu de l'empresa Santa&Cole. Els projectes dels vitralls s'atribueixen a l'artista Albert Ràfols-Casamada.

Dibuixos de laterals i tarja que envolten la porta de sant Pau de la Colònia infantil de la Roca. Escola residència Bell-lloch.

Dibuixos de finestres laterals i tarja superior de la porta de sant Pau de la Colònia infantil de la Roca. Motiu abstracte i formes geomètriques de diversos colors. En la part inferior el text: Esc. 1:10, i en la part posterior: "Colonia Infantil de La Roca. Puerta de San Pablo". Conté diverses numeracions. Ubicat a l'Escola residència Bell-lloch, actual seu de l'empresa Santa&Cole. Els projectes dels vitralls s'atribueixen a l'artista Albert Ràfols-Casamada.

Dibuixos de laterals i tarja que envolten la porta de sant Pere de la Colònia infantil de la Roca. Escola residència Bell-lloch.

Dibuixos de finestres laterals i tarja superior de la porta de sant Pere de la Colònia infantil de la Roca. Motiu abstracte i formes geomètriques de diversos colors. En la part inferior el text: Esc. 1:10, i en la part posterior: "Colonia Infantil de La Roca. Puerta de san Pedro / Arriba". Esc. 1:10. Conté diverses numeracions. Ubicat a l'Escola residència Bell-lloch, actual seu de l'empresa Santa&Cole. Els projectes dels vitralls s'atribueixen a l'artista Albert Ràfols-Casamada.

Dibuixos de vitralls per a dues targes

Dibuix de vitrall de dues targes, en la primera posa Joyeria i en la segona Plateria, esta projectat per a que les lletres estiguin fetes amb peces de vidre quadrangulars, les de joyeria de color verd i l'altra vermell, el camper és un mosaic de peces irregulars. Pel dibuix de vitrall de la part superior sembla que tingui que anar dins d'una estructura metàl·lica. A la part del darrera un petit dibuix de vitrall a llapis.