Targetes d'invitació

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Targetes d'invitació

Termes equivalents

Targetes d'invitació

Termes associats

Targetes d'invitació

8 Descripció arxivística results for Targetes d'invitació

8 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Model de targetó de participació de casament. Dibuix de corona de flors i anell. Fons color crema

Model de targetó imprès, de forma rectangular, per a participació de casament. Impresa a color (crema, groc, verd, gris). Conté un dibuix de corona de flors i anell daurat, sobre un fons de color crema. Està signat per Ollé [lectura dubtosa]. En l'anvers apareix la inscripció impresa "S.U.".

Model de targetó de participació de casament. Dibuix de corona de flors i anell. Fons color salmó

Model de targetó imprès, de forma rectangular, per a participació de casament. Impresa a color (salmó, crema, groc, verd, gris). Conté un dibuix de corona de flors i anell daurat, sobre un fons de color salmó. Està signat per Ollé [lectura dubtosa]. En l'anvers apareix la inscripció impresa "S.U.".

Model de targetó de participació de casament. Dibuix de llaç, campaneta, flors blanques i targeta. Fons crema

Model de targetó imprès, de forma rectangular, per a participació de casament. Impresa a color (crema, groc, blau, gris). Conté un dibuix de campaneta, flors, llaç i targeta, sobre un fons de color crema. Està signat per Ollé [lectura dubtosa]. En l'anvers apareix la inscripció impresa "S.U.".

Model de targetó de participació de casament. Dibuix de llaç, campaneta, flors blanques i targeta. Fons salmó

Model de targetó imprès, de forma rectangular, per a participació de casament. Impresa a color (salmó, crema, groc, blau, gris). Conté un dibuix de campaneta, flors, llaç i targeta, sobre un fons de color salmó. Està signat per Ollé [lectura dubtosa]. En l'anvers apareix la inscripció impresa "S.U.".

Model de targetó de participació de casament. Dibuix de llaç, flors blanques i anell

Model de targetó imprès, de forma rectangular, per a participació de casament. Impresa a color (salmó, crema, groc, verd, gris, blau). Conté un dibuix de llaç, flors i anell daurat, sobre un fons de color salmó. Està signat per Ollé [lectura dubtosa]. En l'anvers apareix la inscripció impresa "S.U.".