Taules auxiliars

Taxonomia

Codi

Nota(es) d'abast

Nota(es) sobre l'origen

Mostra la nota(es)

Termes jeràrquics

Taules auxiliars

Termes equivalents

Taules auxiliars

Termes associats

Taules auxiliars

52 Descripció arxivística results for Taules auxiliars

52 resultats directament relacionats Exclou els termes específics

Conjunt de sala d'estar i despatx

Fotografia amb vista lateral de la instal·lació amb els mobles presentats per Antoni Badrinas a l'Exposició d'Artistes de 1926 realitzada a les Galeries Laietanes. Inclou un conjunt de sala d'estar, amb bufet, cadires, cadires de braços i taula de centre, i un conjunt de despatx, amb taula, cadires de braços i llibreria. Inclou nota manuscrita amb la inscripció "Galeries Laietanas - 1926 Exposició". Conté la inscripció: "Clixé nº 98 Sèrie A". Adherida a full de cartolina.

Conjunt de sala d'estar i despatx

Fotografia amb vista lateral de la instal·lació amb els mobles presentats per Antoni Badrinas a l'Exposició d'Artistes de 1926 realitzada a les Galeries Laietanes. Inclou un conjunt de sala d'estar, amb bufet, cadires, cadires de braços i taula de centre, i un conjunt de despatx, amb taula, cadires de braços i llibreria. Conté segell amb la inscripció "E. Godes / C. Bertrán, 67 pral / Barcelona - S.G.". En el revers conté la inscripció: "Fot-98-A". Adherida a full de cartolina.

Conjunt de sala d'estar i despatx

Fotografia amb vista frontal de la instal·lació amb els mobles presentats per Antoni Badrinas a l'Exposició d'Artistes de 1926 realitzada a les Galeries Laietanes. Inclou, en primer pla, un conjunt de sala d'estar, amb cadires, cadires de braços i taula de centre, i, al fons, un conjunt de despatx, amb taula, cadires de braços i llibreria. Conté segell amb la inscripció "E. Godes / C. Bertrán, 67 pral / Barcelona - S.G.". En el revers conté la inscripció: "Fot-99-A". Adherida a full de cartolina.

Conjunt de sala d'estar i despatx

Fotografia amb vista frontal de la instal·lació amb els mobles presentats per Antoni Badrinas a l'Exposició d'Artistes de 1926 realitzada a les Galeries Laietanes. Inclou, en primer pla, un conjunt de sala d'estar, amb cadires, cadires de braços i taula de centre, i, al fons, un conjunt de despatx, amb taula, cadires de braços i llibreria. Conté la inscripció: "Clixé nº 99 Sèrie A". Adherida a full de cartolina.

Conjunt per exposició a les Galeries Laietanes

Fotografies de la instal·lació amb mobles d'Antoni Badrinas a l'Exposició d'Artistes de 1926, realitzada a les Galeries Laietanes. Hi presentà un conjunt de sala d'estar i un altre de despatx.

Dues taules auxiliars

 • ES ES MDB 3-404-03-01-03-04-03-BAD-U0755
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Projecte de dues taules auxiliars, una per menjador i l'altra per una sala d'espera. Consta la inscripció "Dibuix d'en Raymon Vayreda (+)". Vista frontal.

Estand a l'Exposició Internacional d'Arts Decoratives i Industries Modernes a París el 1925

Fotografies de conjunt de saló presentat a l'Exposició Internacional d'Arts Decoratives i Industries Modernes a París el 1925. El saló comprèn un secreter amb marqueteria, taula vetllador, dos llibreries racó empotrades, dos canapès i una banqueta. Les marqueteries corresponen a dibuixos de Josep Obiols. Es mostren també petites figures decoratives, coixins, quadres i parets entapissades. En el revers inclou un segell amb la inscripció "A. Badrinas / Mobles / Barcelona", l'anotació mecanoscrita "Salle de travail en noyer / Marqueteries de J. Obiols / A. Badrinas 55 Barcelona" i l'anotació manuscrita "Exposició París 1925".

Estand a l'Exposició Internacional d'Arts Decoratives i Industries Modernes a París el 1925

Fotografies de conjunt de saló presentat a l'Exposició Internacional d'Arts Decoratives i Industries Modernes a París el 1925. El saló comprèn un secreter amb marqueteria, taula vetllador, dos llibreries racó empotrades, dos canapès i una banqueta. Les marqueteries corresponen a dibuixos de Josep Obiols. Es mostren també petites figures decoratives, coixins, quadres i parets entapissades. En el revers inclou un segell amb la inscripció "A. Badrinas / Mobles / Barcelona", un altre amb la inscripció "A. Badrinas y Escudé" en lletres gòtiques i anotació "Nº 115".

Estand a l'Exposició Internacional d'Arts Decoratives i Industries Modernes a París el 1925

Fotografies de conjunt de saló presentat a l'Exposició Internacional d'Arts Decoratives i Industries Modernes a París el 1925. El saló comprèn un secreter amb marqueteria, taula vetllador, dos llibreries racó empotrades, dos canapès i una banqueta. Les marqueteries corresponen a dibuixos de Josep Obiols. Es mostren també petites figures decoratives, coixins, quadres i parets entapissades. Inclou la nota manuscrita: "Paris 1925" i la inscripció: "Clixé nº 115 Sèrie A / Secreter Propiedad Intelectual N.º 289 A / Taula Propiedad intelectual nº 101 A / canapè Propiedad intelectual Nº 43 A". Adherida a full de cartolina.

Estand a l'Exposició Internacional d'Arts Decoratives i Industries Modernes a París el 1925

Fotografies de conjunt de saló presentat a l'Exposició Internacional d'Arts Decoratives i Industries Modernes a París el 1925. El saló comprèn un secreter amb marqueteria, taula vetllador, dos llibreries racó empotrades, dos canapès i una banqueta. Les marqueteries corresponen a dibuixos de Josep Obiols. Es mostren també petites figures decoratives, coixins, quadres i parets entapissades. En el revers inclou segell amb la inscripció "A. Badrinas / Mobles / Barcelona".

Llit, tauleta de nit i tauleta vetllador

 • ES ES MDB 3-404-02-01-02-BAD-U1378
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Fotografia d'un conjunt de dormitori: llit, tauleta de nit i tauleta vetllador en la seva ubicació original. Inclou el nom del client: M. Esp. Possiblement es tracta del nom Espinal. Conté la inscripció: "Clixé nº 21 Sèrie A / Propiedad Intelectual N.º 173 A Llits / Propiedad Intelectual Nº 225 A Armari / Propiedad Intelectual Nº 81 A Taula nit". Adherida a full de cartolina.

Sala amb llibreria amb sofà, taula de centre i butaques

 • ES ES MDB 3-404-02-01-02-BAD-0081-004
 • UDS
 • [ca. 1926]
 • Part of Antoni Badrinas

Fotografia d'una cambra per biblioteca, per a Santiago Soler a la casa Sol i Mar de Caldetes, que mostra una llibreria raconera amb sofà inserit en la mateixa, dues butaques i taula de centre. Consta la inscripció "Santiago Soler- Caldetes" i "Clixé Nº 53 Sèrie A / Silló Propiedad Intelectual N.º 412 A / Taula Propiedad Intelectual Nº 138 A / Llibreria Propiedad Intelectual Nº 334 A". Adherida a full de cartolina. En el revers consta la inscripció "Tauleta centre 138 A, Sillons 412 A, Llibreria 334 A".

Sala d'estar amb sofà, butaca i llibreria

 • ES ES MDB 3-404-02-01-02-BAD-U1387
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Fotografia d'un conjunt de sala d'estar, en la seva ubicació original. Comprèn un sofà, butaca, tauleta auxiliar, llibreria. El sofà i la butaca estan entapissats amb la mateixa roba de motius florals. Es complementa amb quadres, catifes, braser i lum de sobretaula. Conté la inscripció: "Clixé nº 106 Sèrie A / Propiedad Intelectual N.º 1149". Adherida a full de cartolina.

Sala d'exposicions, amb pintures i mobles

 • ES ES MDB 3-404-02-01-02-BAD-U1442
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Fotografia amb imatge d'una sala d'exposicions. Es veuen quadres amb pintures penjades, una escultura d'un tors un de dona i tres mobles: un secreter i dues tauletes auxiliars. Possiblement es tracta de la sala Parés, donat que el mosaic del terra té el mateix dibuix que altres imatges ubicades en aquest indret. Adherida a cartolina.

Sala de joc

 • ES ES MDB 3-404-02-01-02-BAD-0136-019
 • UDS
 • [ca. 1939]
 • Part of Antoni Badrinas

Fotografia amb imatge de corredor adequat per a zona d'estar. Es veuen conjunts de taula quadrada, tauleta auxiliar rodona i cadires de braços; finestral a la part esquerra; llums de sostre; pintures a les parets. En el revers consta segell amb la inscripció "Photo Inform / C. Duran / Arquímedes 72 / Tarrasa - España" i advertència sobre drets de reproducció. Conté segell en relleu amb la inscripció "Fotos Duran".

Saleta de confiança, amb canapès, cadires, tauleta auxiliar, armari baix amb llibreria i piano

 • ES ES MDB 3-404-02-01-02-BAD-0074-001
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Fotografia d'un conjunt per a saleta de confiança amb canapès, cadires, tauleta auxiliar, armari baix amb llibreria i piano. El nom de l'estança s'ha extret de la llegenda de la imatge de la sala reproduïda a la monografia de Rafael Benet sobre Antoni Badrinas. En la seva ubicació original. Conté la inscripció "Clixé nº 49 Sèrie A". Adherida a full de cartolina.

Saleta de confiança, amb canapès, cadires, tauleta auxiliar, armari baix amb llibreria i piano

 • ES ES MDB 3-404-02-01-02-BAD-0074-002
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Fotografia d'un conjunt per a saleta de confiança amb canapès, cadires, tauleta auxiliar, armari baix amb llibreria i piano. El nom de l'estança s'ha extret de la llegenda de la imatge de la sala reproduïda a la monografia de Rafael Benet sobre Antoni Badrinas. En la seva ubicació original. Adherida a full de cartolina. En el revers consta la inscripció "Fot - 49 - A".

Saleta de confiança, amb canapès, cadires, tauleta auxiliar, armari baix amb llibreria i piano

 • ES ES MDB 3-404-02-01-02-BAD-0074-003
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Fotografia d'un conjunt per a saleta de confiança amb canapès, cadires, tauleta auxiliar i armari baix amb llibreria. El nom de l'estança s'ha extret de la llegenda de la imatge de la sala reproduïda a la monografia de Rafael Benet sobre Antoni Badrinas. En la seva ubicació original. Adherida a full de cartolina. En el revers consta la inscripció "Fot - 49 - A".

Saló amb llibreria, taula de centre, taula escriptori, armari baix i butaques

 • ES ES MDB 3-404-02-01-02-BAD-0130-002
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Fotografia d'un conjunt de saló-despatx, amb llibreria, taula de centre, taula escriptori, prestatgeria empotrada, taula auxiliar i tres butaques. En la seva ubicació original. Inclou l'anotació manuscrita "Residencia - Casa Canonges" i la inscripció "2 / Llibreria Propiedad intelectual Nº 437 / Taula co. Propiedad intelectual Nº 440 / Taula C. Propiedad intelectual Nº 363 / Moblet Propiedad intelectual Nº 436". Adherida a full de cartolina.

Saló presentat a l'Exposició Internacional d'Arts Decoratives, Paris 1925

Fotografies del conjunt presentat a l’Exposició Internacional d’Arts Decoratives de París (1925) amb el FAD. Antoni Badrinas va obtenir la 2a. medalla d'or. Va presentar un salonet-biblioteca amb un secreter de tapa abatible, tauleta vetllador, dos canapès, una banqueta i dues llibreries.

Saló presentat a l'Exposició Internacional d'Arts Decoratives, Paris 1925

Fotografies del conjunt presentat a l’Exposició Internacional d’Arts Decoratives de París (1925) amb el FAD. El salonet biblioteca consta d'un secreter de tapa abatible amb marqueteria de Josep Obiols, una tauleta vetllador, dos canapès, una banqueta i dues llibreries. En aquesta fotografia el secreter apareix amb la tapa oberta. Adherida a full de cartolina. En el revers consta la inscripció "Nº 5, Fot. 31 A" i el segell en tinta blava "A. Badrinas Mobles Barcelona".

Saló presentat a l'Exposició Internacional d'Arts Decoratives, Paris 1925

Fotografies del conjunt presentat a l’Exposició Internacional d’Arts Decoratives de París (1925) amb el FAD. El salonet biblioteca consta d'un secreter de tapa abatible amb marqueteria de Josep Obiols, una tauleta vetllador, dos canapès, una banqueta i dues llibreries. En aquesta fotografia el secreter apareix amb la tapa oberta. Consta l'anotació manuscrita: "Paris 1925". Conté la inscripció: "Clixé nº 31 Sèrie A / Propiedad Intelectual N.º 287 A Secreter / Propiedad intelectual Nº 191 A Taula / Propiedad Intelectual Nº 49 A canapè". Adherida a full de cartolina.

Saló presentat a l'Exposició Internacional d'Arts Decoratives, Paris 1925

Fotografies del conjunt presentat a l’Exposició Internacional d’Arts Decoratives de París (1925) amb el FAD. El salonet biblioteca consta d'un secreter de tapa abatible amb marqueteria de Josep Obiols, una tauleta vetllador, dos canapès, una banqueta i dues llibreries. En aquesta fotografia el secreter apareix amb la tapa oberta. En el revers consten els segells en tinta blava "A. Badrinas Mobles Barcelona" i "Godes Fotograf Bertran 39" i el número "115".

Secreter i taula auxiliar

 • ES ES MDB 3-404-03-01-03-02-03-BAD-U1165
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Projecte d'un secreter i una taula auxiliar. Vista frontal del secreter i vista tridimensional de la taula auxiliar.

Secreter, taula i taula auxiliar

 • ES ES MDB 3-404-03-01-03-02-03-BAD-U1184
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Projecte d'un secreter, taula i taula auxiliar. Consta la inscripció "Dos [paraula il·legible] de 0'30 per [paraula il·legible]". Vista frontal i lateral del secreter i vista frontal de les taules. Inclou mesures. En el revers esbossos.

Sofà i taula auxiliar

 • ES ES MDB 3-404-03-01-03-05-03-BAD-U1329
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Projecte d'un sofà i taula auxiliar. Vista frontal de la taula i vista frontal i lateral del sofà. Inclou mesures.

Taula auxiliar

 • ES ES MDB 3-405-02-02-02-09-01-01-BUS-0095
 • UDS
 • [entre 1895 i 1898]
 • Part of Casa Joan Busquets

Taula auxiliar amb formes eclèctiques i d'estils francesos i del renaixement. Aquest tipus de moble és un complement indispensable del mobiliari de saló.

Taula auxiliar

 • ES ES MDB 3-404-03-01-03-04-03-BAD-U0756
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Projecte d'una taula auxiliar estil Art Déco. Consta la inscripció "Tarrús [lectura dubtosa]". En el revers segell en tinta blava "R-A. Badrinas Diagonal, 460 Barcelona".

Taula auxiliar

 • ES ES MDB 3-404-03-01-03-04-03-BAD-U0757
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Projecte d'una taula auxiliar. Vista frontal.

Taula auxiliar

 • ES ES MDB 3-404-03-01-03-04-03-BAD-U0818
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Projecte d'una taula possiblement auxiliar. Vista frontal.

Taula auxiliar

 • ES ES MDB 3-405-02-02-02-09-01-01-BUS-0097
 • UDS
 • [entre 1895 i 1898]
 • Part of Casa Joan Busquets

Taula auxiliar amb formes eclèctiques i d'estils francesos i del renaixement. Aquest tipus de moble és un complement indispensable del mobiliari de saló.

Taula auxiliar

 • ES ES MDB 3-405-02-02-02-09-01-01-BUS-0091
 • UDS
 • [entre 1895 i 1898]
 • Part of Casa Joan Busquets

Taula auxiliar amb formes eclèctiques i mecanicistes i estils francesos i del renaixement. Aquest tipus de moble és un complement indispensable del mobiliari de saló.

Taula auxiliar

 • ES ES MDB 3-405-02-02-02-09-01-01-BUS-0092
 • UDS
 • [entre 1895 i 1898]
 • Part of Casa Joan Busquets

Taula auxiliar amb formes eclèctiques i d'estils francesos i del renaixement. Aquest tipus de moble és un complement indispensable del mobiliari de saló.

Taula auxiliar

 • ES ES MDB 3-405-02-02-02-09-01-01-BUS-0093
 • UDS
 • [entre 1895 i 1898]
 • Part of Casa Joan Busquets

Taula auxiliar amb formes eclèctiques i d'estils francesos i del renaixement. Aquest tipus de moble és un complement indispensable del mobiliari de saló.

Taula auxiliar amb número 80

 • ES ES MDB 3-404-03-01-03-04-03-BAD-U0758
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Projecte d'una taula auxiliar, número 80, pel Sr. Salvans. Consten altres esbossos i la inscripció "Taula auxiliar nº 80 Sr. Salvans (Franº) (menjadó)". Vista frontal.

Taula auxiliar de J. Obiols

 • ES ES MDB 3-404-03-01-03-04-03-BAD-U0754
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Projecte d'una taula auxiliar de J. Obiols. Consta la inscripció "J. Obiols". Vista frontal. En el revers esbossos i la inscripció "Dibuix J. Obiols".

Taula auxiliar i cadira de braços

 • ES ES MDB 3-404-03-01-03-04-03-BAD-U1065
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Projecte d'una taula auxiliar amb dos calaixos a la cintura i una cadira braços entapissada. A l'angle superior esquerra consta una inscripció que ha estat esborrada de la qual es pot llegir el nom "Sr. Armengol". Vista frontal de la taula auxiliar i vista frontal i lateral de la cadira de braços.

Taula auxiliar i cadires

 • ES ES MDB 3-404-02-01-02-BAD-U1379
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Fotografia d'un conjunt de sala d'estar: taula auxiliar i dues cadires en la seva ubicació original. Conté la inscripció: "Clixé nº 24 Sèrie A". Adherida a full de cartolina.

Taula de centre, tauleta auxiliar

 • ES ES MDB 3-405-02-02-02-09-01-01-BUS-0094
 • UDS
 • [entre 1895 i 1898]
 • Part of Casa Joan Busquets

Taula auxiliar amb formes eclèctiques i d'estils francesos i del renaixement. Aquest tipus de moble és un complement indispensable del mobiliari de saló.

Taula escriptori i taula auxiliar

 • ES ES MDB 3-404-03-01-03-02-01-BAD-U1015
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Projecte d'una taula escriptori amb dos armaris laterals i una taula auxiliar. Consta també l'esbós d'un mirall. Vista frontal. Inclou mesures.

Taula i seients per la botiga Mercadé

 • ES ES MDB 3-404-03-01-03-04-01-BAD-U1049
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Projecte d'una taula, taula auxiliar, butaca i cadira per la Botiga Mercadé. També consta un plànol de la planta de la botiga amb la distribució dels mobles. Amb les inscripcions "Botiga Mercadé taula i seients" i "Dibuixos d'en R. Vayreda". Vista frontal i superior de la taula, vista frontal i tridimensional de la taula auxiliar i vista tridimensional de la butaca. En el revers consta el projecte de la cadira amb la inscripció "Dibuix R. Vayreda". Vista frontal i tridimensional.

Tauleta llibreria baixa

 • ES ES MDB 3-404-02-01-02-BAD-U1418
 • UDS
 • [entre 1920 i 1937]
 • Part of Antoni Badrinas

Fotografia d'una tauleta amb llibreria. Conté la inscripció: "Clixé nº 216 Sèrie A / Propiedad Intelectual N.º 363". Adherida a full de cartolina.

Tauleta rodona

 • ES ES MDB 3-405-02-02-02-09-01-01-BUS-0096
 • UDS
 • [entre 1895 i 1898]
 • Part of Casa Joan Busquets

Taula rodona amb formes eclèctiques i d'estils francesos i del renaixement. Aquest tipus de moble és un complement indispensable del mobiliari de saló.

Tauleta vetllador presentada a l'Exposició Internacional d'Arts Decoratives, París 1925

Fotografia de la tauleta vetllador en noguera del conjunt presentat a l’Exposició Internacional d’Arts Decoratives de París (1925) amb el FAD. Antoni Badrinas va obtenir la 2a. medalla d'or. En el revers consta la inscripció "Table en noyer A. Badrinas == Barcelone" i els segells en tinta blava "A. Badrinas Mobles Barcelona" i "A. Badrinas y Escudé".

Tauleta vetllador presentada a l'Exposició Internacional d'Arts Decoratives, París 1926

Fotografia d'una tauleta vetllador en noguera, part del conjunt de mobiliari presentat a l’Exposició Internacional d’Arts Decoratives i Industrials Modernes de París (1925) amb el FAD. Antoni Badrinas va obtenir la 2a medalla d'or. Conté la inscripció: "Clixé nº 34 Sèrie A / Propiedad Intelectual N.º 131 A ". Adherida a full de cartolina.